Den gennemsnitlige højde af fyrretræer

June 23

Den gennemsnitlige højde af fyrretræer

Med over 90 forskellige arter af fyrretræer er der ingen, ental antallet for den gennemsnitlige højde af fyrretræer. Selv inden for en given art af fyrretræ, kan alle faktorer som sollys, jordbundsforhold og vinden spiller en rolle i hvor høj en pine kan vokse.

Den gennemsnitlige fyr

Et stort fyrretræ vil har en gennemsnitlig højde mellem 50 og 100 fødder de forhold, hvor det vokser og dens særlige arter. Pine arter som white pine kan nå op til 150 fod, men generelt vokser til mellem 50 og 80 fod høje. Kortere arter, som Virginia pine, er normalt mellem 15 og 40 fod højt.

Sugar Pine

Sugar pine er den største af alle fyrretræer, der findes langs en strækning i jord fra Oregon til Baja California, Mexico. Disse massive træer nå i øjeblikket op til 216 fod høj, selv om meget større prøver var menes at have været hakket for tømmer i det sene 19. og tidlige 20 århundrede.

Mugo fyrretræ

Mugo pine, hvoraf der er en række dyrkede sorter, er den korteste af alle fyrretræer. Gennemsnitlige Mugo pine vil nå en højde på omkring 15 til 20 fod, men der er dværg sorter af Mugo, der kun vil nå 4 fod i højde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com