Sådan fjerner vinkel vandforsyning ventil fra et Toilet

June 25

Et toilet vandforsyning ventil, typisk kaldet en "stop" ventil eller "vinkel" stopventil, afhængigt af strømningsbane inden for ventilen, styrer vandforsyning til den toilet tank. En fleksibel vandforsyning connector kører fra stopventilen til tanken. Vandgennemstrømningen til tanken kan slukkes ved at dreje håndtaget på ventilen. En vand-forsyningen ventil indre pakning og gate mekanisme er sårbare over for brud eller mineral aflejringer, resulterer i utætheder eller manglende evne til at lukke. At fjerne ventilen for at erstatte det eller reparere vandlinjen er en enkel procedure.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen på toilettet på hjemmets hovedporten ventil. Den primære vandventil er normalt placeret på ydersiden af huset eller i en overdækket jorden boks på gaden.

•Tøm vand fra den toilet tank af toiletskyl.

•Træk fleksibel vandforsyning stikket, der kører mellem vinkel vand-forsyningen ventil og toilet tank. Brug en skruenøgle til at løsne den hex møtrik på vandforsyning stikkets nederste ende at løsrive det fra vand-forsyningen ventil.

•Løsn og fjern store hex møtrikken at sikre base af ventilen. Drej møtrikken uret ved hjælp af en skruenøgle indtil hex møtrikken løsrevet fra ventilen.

•Træk vinkel vandforsyning ventil vandret til at fjerne det fra kobber vandlinjen. Glide messing kompression ring af kobber linjen til at fjerne den store hex møtrik og komplet ventil-fjernelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com