Kan jeg omplante et japansk Boxwood i sommeren?

June 28

Den japanske Buksbom (B. Buksbom var. japonica) er en af de 160 registrerede sorter af boxwoods (Buxus spp.), ifølge Alabama Cooperative forlængelse. Planterne er almindeligt brugt til at skabe grænser, hegn og skærme på grund af deres stedsegrøn, kompakt vækst. Med sin modne højde på 3 til 6 fod er japansk Buksbom også den hurtigst voksende boxwood. Omplantning af japanske boxwood sommeren anbefales ikke.

Omplantning tid

Den bedste tid for omplantning alle boxwoods, herunder japanske Buksbom, er i løbet af efteråret eller mellem slutningen af vinteren og det tidlige forår, når temperaturen er over frysepunktet. Selv om planten kan også blive transplanteret når som helst i løbet af året, er dette ikke en anbefalet praksis da planter kræver særlig pleje i andre perioder. Hvis denne pleje ikke er fastsat, især under varmen sommer, er transplantationer tilbøjelige til at mislykkes.

Jord

Plant i en moderat frugtbar, veldrænet jordbund med en pH på 6,5 til 7. Planten har en meget lavvandet rodsystem og er meget udsat for smitte fra root rot svampe i dårligt drænet jord. Undgå beplantning nedløbsrør eller et konstant våde landskab websteder.

Valg af anlæg

At vælge sundt, sygdomsfri planter er blandt de første skridt mod succes i omplantning. Sunde japanske boxwoods vil have stærke stilke og mørke grønne løv. Hvis køber container planter, lå containeren på side og slip plante ud for at inspicere rødder. Syg rødder er angivet med synligt mørke, rådnet root områder. Galls eller abnormt væv vækst kan også være til stede på rødderne med angivelse af sygdom eller nematoder.

Barkflis

Bioklip efter plantning er meget gavnligt for den lavvandede rodfæstede japanske Buksbom, som er meget følsomme over for tørre og varme jordbundsforhold. Anvende 2 til 3 inches af økologiske muld som bark barkflis, træflis eller fyrrenåle efter plantning. Startes muld fra plante stænglen og udvide en fod udad fra trækronerne. Da økologisk dækningsmateriale nedbrydes med tiden, de har brug for løbende udskiftning. Brugen af barkflis vil moderere jordbundens temperatur, holde ukrudt i skak og bidrage til at bevare fugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com