Små stedsegrønne træer til Houston-området

January 6

Små stedsegrønne træer til Houston-området

By Houston, Texas har et varmt, fugtigt subtropisk klima. Med betydeligt større årlige nedbør end west Texas kræver at vælge små stedsegrønne træer i Houston forskellige overvejelser end andre dele af staten. Houston er beliggende i USDA hårdførhed zone 8a. Tale med en lokal ekspert til at hjælpe dig med at beslutte hvilke evergreens er lige rigtige for betingelserne i din baghave.

Amerikansk kristtorn

Amerikansk kristtorn er måske kvintessens holly-træet med sin spiky grønne blade og røde bær, tjener det kaldenavn "Christmas holly." Træet normalt når 25 fødder og er i stand til at vokse til 50 fod eller mere. Langsomt voksende og langlivet, denne stedsegrønne vokser bedst i sandet, lerede og sure jordbund, som er veldrænet og modtage fuld eller delvis sollys. Du skal have både en mandlig og kvindelig plante til at vokse bær. Selv om frugt er giftige for mennesker, er det spises af fugle, hjorte og andre vilde dyr. Amerikanske holly er også en god nesting træ for mange fugle.

Yaupon Holly

Denne alsidige medlem af familien holly er i stand til at vokse i betingelser hele Texas, herunder Houston-området. Også benævnt stedsegrønne holly eller indiske blackdrink, yaupon kan nå 45 fod men sjældent overstiger 25. Dens skinnende grønne blade holde deres farve hele året, og træet blomstrer i foråret med små blomster, der af efteråret bliver til røde bær, der er nød af fugle. For bær produktion, skal du have både en mandlig og en kvindelig plante. Yaupon trives med rigelig sollys og fugtig, men veldrænet jord, men kan tåle tørke eller overskydende fugt.

Voks Myrtle

Voks Myrtle er et lille, shrubby, multi-trunkeret træ, der kan hurtigt vokse til en højde af 12 fod i Houston-området. Dens blade er olivengrøn og aromatiske, og kvindelige træerne producerer duftende blomster i foråret og små og bleg blå bær i vinter. Som med hollies, skal du have en mandlig træ i nærheden for bær produktion. Et Texas indfødte, voks myrtle er også kendt som det sydlige bayberry. Dette træ har brug rigelig vand og trives i fugtig, let sur jord med delvis skygge eller fuld sol. Voks myrtle er almindeligt anvendt som en prydplante træ i boligområder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com