Sorte alger i en Pool

June 29

Sorte alger er de sværeste alger til at slippe af med, fordi rødderne vokser i fuger mellem fliser eller gips. Sorte alger vises som en grønlig-blå eller sort plet, som kan vokse til størrelsen af en blyant viskelæder. Swimmingpools med sorte alger har brug for øjeblikkelig opmærksomhed.

Beskyttende lag

Sorte alger har et beskyttende lag, hvilke pool kemikalier ikke kan trænge til at dræbe organismen. Du kan fjerne den beskyttende lag af sorte alger, men du vil ikke fjerne rødder, som vil vokse tilbage en anden beskyttende lag. Fjerne algerne kræver fjernelse af den beskyttende lag og rødder, som tager en masse tid og dedikation.

Udstyr

Rengøring sort algerne fra poolen kræver børstning af steder med en børste. Hvis puljen er glasfiber, brug gunite eller beton, en rustfrit stål wire-børste. Swimmingpools med en vinyl liner rip eller rive nemt, så du skal bruge en nylon krat pensel. Sorte alger steder er skrubbes med børste til at fjerne den beskyttende lag og rødderne hver dag under fjernelsesprocessen.

Kemikalier

Swimmingpools med grønalger skal chok og en algaecide, men for sorte alger, du har brug for en metallisk algaecide, chok og en metal kompleksdannere agent. Metallic algaecide indeholder kobber, som hjælpemidler i fjernelse af sorte alger. Dog, kobber i poolen kan korroderer metal inventar og plette fliser eller gips, så en metal kompleksdannere agent er tilføjet efter den metalliske algaecide behandling at binde kobber.

Tid

Det tager ca 10 dage eller længere for at fjerne sorte alger fra en pulje. Hver dag, skal du børste ned pool vægge, gulv og trin. Poolen er chokeret på de første og sjette dage under renseprocessen. Den metalliske algaecide er tilføjet den anden dag og metal binding agent er tilføjet på den niende dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com