Hvor kan jeg videresælge min pakning kasser?

January 6

Høj kvalitet pap pakning kasser kan blive dyrt at købe nye, skaber en høj efterspørgsel efter let brugt papkasser. Mange virksomheder køber brugte bokse fra virksomheder og enkeltpersoner, så du kan sælge brugte pap på en regelmæssig basis eller med en engangs transaktion. Hvis du ønsker at sælge din gamle pakning kasser, Sørg for de er i god stand og strukturelt lyd før du forsøger at handle eller sælge dem.

Sælg brugt pap med Online forhandlere

Den nemmeste måde at sælge brugte papkasser er ved at liste dine høj kvalitet pakning kasser med et firma, der sponsorerer et forum for pap genanvendelse og genbrug. U-Haul er hovedsponsor for køb og salg af brugt pap, og deres online forum tillader brugernes hen til post emballage bokse de har købt fra en U-Haul butik, samt andre typer og mærker af bokse. Du kan også angive kasser du ønsker at give væk eller donere eller finde gratis bokse andre har nævnt.

Sign op til Sælg brugt pap hver måned

Hvis du har en regelmæssig forsyning af høj kvalitet, brugte papkasser du ønsker at sælge, kan du også tilmelde dig til at give køberne af pakning kasser med en specificeret månedlige mængde af pap. Typisk, du skal have et stort antal bokse til rådighed til at sælge, og boksene skal være af samme størrelse. UsedCardboardBoxes.com køber pap på månedsbasis fra sælgere med mindst 1.000 kasser af samme størrelse. Boxsmart tilbyder en lignende service, men giver også et tilbud til interesserede sælgere (Se ressourcer).

Gøre penge Genbrug pap

Mange kommunale genbrugspladser betale lånere for deres genanvendelige materialer efter vægt. Fordi pap er lys og meget almindelige i forhold til andre genanvendeligt, papkasser ikke høste betydelig økonomisk afkast fra genanvendelse medmindre sælges i løs vægt. Genbrug er den bedste løsning, men for at tjene penge på pakning kasser, der er blevet beskadiget ikke eller er af tilstrækkelig høj kvalitet til genbruges blot.

Donere papkasser til lokale organisationer

Bortskaffe høj kvalitet pakning kasser ved at donere din let brugt pap til lokalområdet husly, mad bank, Genbrugsbutik eller andre nonprofit organisation. Nonprofit organisationer har ofte behov for æsker til indsamling, lagring og transport af materialer, og din donation kan være gemt som en velgørende bidrag på din indkomstskatter. Overveje denne mulighed, hvis du kender til en lokal organisation, der gennemfører mad, tøj eller legetøj drev, og kontakte organisationen til at finde ud af om dokumenterer din donation til skattemæssige formål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com