Den bedste måde at slippe af svovl i godt vand

July 4

Den bedste måde at slippe af svovl i godt vand

Svovl er en type af forurenende stof, der kan findes i godt vandsystemer. Det er genkendelige ved en lugt, der ligner rådne æg, og i nogle tilfælde, af en uklar udseende. Dette svovl, selv er ikke farligt, når forekommer naturligt i jorden, men det kan producere en skadelige gasser og tiltrække ekstra bakterier, og da det kan undertiden være forårsaget af farlige forurening, fjerner det er det sikreste valg. Hvis du kan lugte svovl kommer fra din vandhaner, så ved du du har svovl i det godt vand og skal tage tid at identificere kilden og slippe af med den.

Instruktioner

•Drej på din vand vandhaner til at bestemme, hvor lugten kommer fra. Hvis det er kun i varmt vand, så er dit problem i vandvarmeren. Hvis det er i begge vandhaner af armaturer med en afkalker, så er det et problem med afkalker. Hvis lugten forsvinder efter vandhaner er kørt i en periode, så er problemet godt vand distributionssystem. Svovl er i grundvandet hvis lugten er lige så stærk uanset hvor længe du køre vandhaner.

•Kill svovlbakterier i din godt varmer ved at dreje temperaturen op til 160 grader Fahrenheit i fem eller seks timer. Sørg for at ingen bruger vand i dit hjem i løbet af denne tid. Afløb varmt vand fra alle vandledninger før du bruger nogen af det.

•Flush din godt med klor blegemiddel. Når to kopper af klor blegemiddel er blevet føjet til de godt vand, drej på hver vand linje i dit hjem, indtil du kan lugte blegemiddel. Sluk for vandet og bruger ikke nogen vand linjer igen før efter at have ventet en aften. Kør hver vandlinjen igen om morgenen indtil blegemiddel lugt er væk. Igen, ingen skal bruge vand indtil blegemiddel er helt skyllet ud af systemet. Bruge klor blegemiddel til at skrubbe den godt casing at dræbe yderligere svovlbakterier. Denne metode vil fjerne svovl, hvis problemet er i afkalker eller vand distributionssystem.

•Installer et vandfilter til din distributionssystem hvis problemet er i grundvandet. Et filter vil fjerne svovl, før det når dit hjem. Du kan vælge fra en aktiveret kulfilter, en oxiderende filter eller en oxidation filtreringssystem. Men alle disse skal installeres af en autoriseret professionel. For de mest effektive modeller, forvente at skulle betale omkring $1.000 for filteret og installation, da godt vand har brug for mere behandling end postevand.

Tips & advarsler

  • Hvis du undlader at fjerne svovl fra din godt vand ved hjælp af metoder, som du selv kan gøre, kontakte en vand system professional til at kontrollere dit system.
  • Rådfør dig med forhandleren eller producenten af din godt vandvarmeren før stigende temperatur til 160 grader Fahrenheit.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com