Ideer til projektplaner for et hjem Garage

July 5

Ideer til projektplaner for et hjem Garage

Mest sandsynligt, dit hjem garage blev bygget for at give ly til din køretøj og/eller båd og plæneklipperen. Men nutidens hjem garage bare nødt ikke til at være en opfang for ting, du har ingenting andet at sætte. Med nogle kreative projekt plan ideer, kan dit hjem garage være meget mere.

Ombygge det som et soveværelse

Din garage kan gøre meget mere end bare hus din bil fra elementerne udefra, hvis den er stor nok. Brug din garage til at føje ekstra plads til din ejendom; rumme din ung voksen-- eller college student hvem er sjældent hjemme, men der mangler et sted at hænge sin hat. Out-of-Town gæsterne kan drage fordel af din udendørs garage plads samt hvis du renovere din to-bil garage til at rumme dem. Buegang presse har en hjemmeside, der giver dig en gratis kig på nogle projektplaner, solgt til garager (Se Reference afsnit).

Bygge på det

Hvis du kun har en 1-bil garage og har brug for ekstra ejendom plads, bygge på det. Tilføje til din eksisterende garage ved at bygge en lejlighed eller hems, som kan give behov for plads til boliger en aldrende relative. En lejlighed eller loft garage giver din overordnede tæt på dig, hvis han er i nød, men det hjælper ham beholde sit privatliv, når han føler fine. Du kan også bruge den ekstra plads som et hjemmekontor, nedbringe omkostningerne ved pendling.

Ren og Lease det

Hvis du kan ikke længere køre for sundhed eller andre årsager, kunne et projekt for din garage omfatter rensning sig og leasing det. Fjernelse af køretøjer, der ikke længere arbejde (eller som du ikke kan køre) frigør dette space for at udleje den til en lejer. At opnå ekstra indtægt fra leasing din garage kan komme i handy såvel. Hvis din garage har adgang til dit hjem, vil du træffe foranstaltninger til at begrænse adgangen før leasing det, og at rådføre sig med dit forsikringsselskab om passiver.

Omdanne det

Omdanne en ubrugt eller sjældent brugt garage til et tilbagetog for din foretrukne hobby. Skære ud dele af væggene og loftet og tilføje glas kan omdanne din lukket garage i et drivhus, hvis havearbejde er din kærlighed. Tack op bestyrelser til at holde din Tømrer værktøjer og træk i skærende værktøjer, hvis bygning er mere i din kø. Og hvis kunst er dit forte, du kan sætte ned plast til gulvbelægning og tilføje hylderne fulde af maling, mens hælder deres staffelier mod væggene.

Praksis i det

Spirende musikere kan bruge deres garage som en øvelokalet for kommende forestillinger. Projektplanen for dit hjem garage kunne omfatte at gøre garagen mere lydisoleret, så naboer ikke vil klage eller ring retshåndhævelse under dine træningssessioner. Hvis du beslutter dig for at optage i din garage, University of California tilbyder rådgivning i en artikel med titlen "Hvordan at gøre dit Garageband optagelse lyd fremragende" af Andrew Capra (Se Reference afsnit).


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com