Hvordan til at genplante cedertræer

July 5

Genplantning af træer kan være meget stressende på dem. Mange træer vil dø af transplantation chok og mangel på vand efter udplantningen. Hvis du vil have succes i genbeplantning cedertræer skal du være forsigtig og vær omhyggelig med at træet umiddelbart efter udplantningen.

Instruktioner

•Dig i hullet, hvor cedar tree vil genplantes til første. Grave de hele dobbelt så bred som du tror rodklumpen vil være. Ikke grave noget dybere selv som dette kan medføre rot. Sørg for at du grave nye hele i et område, der vil opfylde dine særlige type af cedertræ behov.

•Dig op i træ i det tidlige forår, når træet er hvilende. Begynde at grave længere ud fra træet til omhyggeligt får en fornemmelse for hvor de fleste af rodklumpen er placeret. Være parat til at miste en masse af dine vitale trærødder. Uanset rødder, du behøver at skære Sørg du gør et rent snit. Prøv at holde så meget af rodklumpen og snavs sammen som muligt.

•Work jord grundigt inden udplantningen tree i nyt hele og gøre sikker på jorden er lidt sure. Overveje at sætte ned sphagnum i hullet, men sørg for der er plads nok til rodklumpen.

•Sæt træet midt i hullet og pack snavs på toppen. Ikke bryde op rodklumpen. Jo større træ jo længere tilbagebetalingsperioden. Opsvinget kan tage så lang tid som et år for hver tomme af træ diameter.

•Mulch området omkring træet for at hjælpe det indsamle og opbevare vand. Fortsæt til vand ofte, især gennem den første sommer. Ikke beskære træet for det første år eller par år med undtagelse af knækkede grene og strukturelle årsager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com