Hvilken slags frugter & grøntsager spiser spædbarn ænder?

July 6

Hvilken slags frugter & grøntsager spiser spædbarn ænder?

Baby ænder eller ællinger har brug for en kontinuerlig forsyning af vand og mad til de første par uger efter de udklækkes. Dog kræver ællinger ikke nogen mad eller vand til de første 72 timer af livet da deres organer får næring fra blommesækken, som de har absorberet. Ællingerne starter som regel at spise og drikke efter 48 timer. Det er meget vigtigt at give Ællingen vand sammen med mad for at minimere risikoen for kvælning.

Hvirvelløse dyr

Ællingerne æder det meste hvirvelløse dyr, som omfatter regnorme, små krebsdyr, snegle og insektlarver. Hvirvelløse dyr giver koncentreret protein til de hurtigt voksende fugle. Så snart Ællingerne er omkring to uger gamle, begynder deres kost til at ligne de voksne ænder. Dette stadig består for det meste af hvirvelløse dyr. Behovet for hvirvelløse dyr tager ofte den unge ænder væk fra større søer og i mindre områder rigere i hvirvelløse populationer.

Brødkrummer

Ællingerne gerne spise brødkrummer. Imidlertid passe på ikke at over fodrer dem på brødet. Normalt er en skive om dagen nok til 10 ællinger. Smuldr brødet i fine stykker som Ællingerne har problemer med at synke de større stykker.

Grøntsager

De fleste ællinger som hakket salat som godt andemad og gennemblødt hvede. Ællingerne også nyde weed patches. Gøre en ukrudtsplante patch med en tom cat kattebakke eller enhver lavvandede container fyldt med haven jorden og en lang række forskellige ukrudt. Ændre jorden og genplante med friske ukrudt regelmæssigt. Når de betjener grønne eller ukrudt til ællinger, makulere alle ingredienser, da større stykker kan forårsage mave blokering.

Kommercielle and Feed

Ællingerne kan også fodres med god kvalitet kommerciel and feed almindeligt tilgængelige på markedet. Gem alle ænder feed i et rent, tørt sted for at forhindre skimmelvækst og forurening. Det er bedst at bruge foder inden for tre uger efter produktionsdatoen, for at holde frisk som ællinger og ænder er meget følsomme for skimmel toksiner. Undgå at bruge korn, der viser tegn på skimmel, beskidt eller ukrudtsfrø. Prøv ikke at bruge gamle mineral/vitamin pakker, da disse mister deres effektivitet i tid, især hvis de har været udsat for varme eller sollys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com