Typer af stedsegrønne skygge træer

July 8

Typer af stedsegrønne skygge træer

Stedsegrønne træer er brugt til at skabe tætte skygge. Men ikke alle stedsegrønne træer er acceptabelt, at skygge træer, fordi de kan have en smalle eller korte vækst vane. En god skygge træ bør ikke blot giver skygge men blive stærke, tiltrækkende, langlivede og tilføre værdi til landskabet. Den bedste måde at finde en skygge træet med disse kvaliteter er at kigge på Udvalget af indfødte stedsegrønne skygge træer tilgængelige i dit område.

Sydlige Magnolia

Den sydlige magnolia (Magnolia grandiflora) er hjemmehørende i det sydøstlige USA. De brede grønne skinnende blade giver tætte skygge. Den udestående funktion er de store hvide duftende blomster produceret i foråret og forsommeren. Blomsterne er efterfulgt af store frø bælg indeholder talrige røde frø nydes af dyreliv. Den typiske modne højde af en sydlige magnolia er 60 til 80 fod. Det er en medium-hurtigt voksende træ og et almindeligt plantet prydplante i hele sin hjemegn.

Østlige Redcedar

Den østlige redcedar (Juniperus virginiana) har tætte stedsegrønne blade og aromatisk træ. Det er en langsomt voksende træ når højder på 60 fod, men er tolerant over for en bred vifte af jord og barske betingelser. Det er hjemmehørende i den østlige halvdel af USA og er et godt træ til plantning på skråninger at kontrollere erosion. En bred vifte af dyreliv, herunder sangfugle og nogle pattedyr spise blå bær produceret i efterår og vinter. Det har en endda pyramide form og giver solid skygge i landskabet.

Live Oak

Live eg (Quercus virginiana) er hjemmehørende i Atlanterhavet og Gulf Coastal sletterne i USA samt vest centrale Texas. Det er ikke en høje træ, kun vokser til 50 fod, men kronen kan spredes over 100 fod bred. Det er almindeligt anvendt som en skygge træet i sit sortiment. Agern er en værdifuld wildlife mad. Live oak vokser langsomt men er yderst tolerant af barske betingelser herunder salt spray og tørke. I slutningen af vinteren, live oak sætter på ny vækst og kaster alle blade fra det foregående år inden for en kort periode på to uger.

Loblolly fyrretræ

De indfødte levested for loblolly fyr (Pinus taeda) strækker sig i en halvmåne fra New Jersey til Florida og øst til east Texas. Stigende til 100 fod høje eller mere det trives i dyb fugtig sure jord. Loblolly pine vil lide i basisk jordbund med en pH-værdi større end 6.8. Det er en hurtigt voksende træ og kan give skygge i omkring 15 år. Skyggen kastet fra en loblolly pine er tætte og få planter er i stand til at vokse under en moden loblolly pine.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com