Ideer til unikke hjemmelavet vindue Box plantageejere

July 8

Ideer til unikke hjemmelavet vindue Box plantageejere

Vindue box plantageejere er en fantastisk måde at øge bremse appel af dit hjem, men hvad gør du, når du ikke kan finde unikke eller tiltalende valgmuligheder i butikkerne? Dit bedste valg er at oprette din egen hjemmelavede vindue box plantageejere. Gør din egen, vil du kunne skabe unikke design, der perfekt afspejler din personlighed og supplement til dit hjem. Her er et par ideer til at skabe unikke hjemmelavet vindue box plantageejere.

Gøre det personlige

Én måde at gøre din hjemmelavede vindue box plantageejer unik er at tilpasse det til din livsstil, familie, placering eller hjem. Prøv at tilføje dekorative elementer, der afspejler ting, som er personlige for dig.

Herunder malede handprints fra dine familiemedlemmer er en fantastisk måde at afgive en redegørelse om din plante, eller du kan have dine familiemedlemmer dekorere plantageejere med billeder af hinanden.

Male farverige landskaber af din placering er en unik idé så godt.

Prøv at udtrykke din favorit ferie ved at opdatere dit vindue box plantageejere af sæsonen. Oprette vejrfast og udskiftelige årstidens ansigt plader til din plantageejere at ændre udseende hele året.

Gøre det Pop

Male din plantageejer kasser med en stærk farve, der står i kontrast med farven af dit hjem for at hjælpe dem med at skille sig ud. En lyse røde plantageejer boks på et hvide hus med sort skodder ville skille sig ud og henlede opmærksomheden på de planter du har voksende der.

Prøv at dekorere din plantageejer boks med unikke figurer og mønstre. Mens designene ikke bør være for distraherende, bør de begge skiller sig ud fra og supplere dit hjems ydre.

Give dine planter et antik look ved at anvende maling og polering plantageejer med dit valg af udendørs glasurer.

Genbruge det

Prøv at bruge dagligdags varer eller varer du ikke måske har overvejet for at skabe unikke vindue box plantageejere.

Genbruge et antikt træ værktøjskasse i et vindue boks for små potteplanter. Den vintage design vil være en enestående afgang fra traditionelle altankasser.

En række runde maling dåser sikret sammen vil være en kreativ cirkulære alternativ til den traditionelle rektangulære vindue plantageejer boks.

Wicker opbevaring kurve kan repurposed som vindue plantageejer kasser. Den populære materiale kan malet og indrettet som du ønsker.

Genbruge antikke brød kasser ind i en slags vindue box plantageejere. A udhulet træstamme gør også et interessant vindue box plantageejer.

Brug din fantasi og tænke uden for "boksen" når brainstorming ideer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com