Hvordan man bløder luft fra en tvungen varmt vand varmesystem

July 9

Varmt vand varmesystemer er den anden mest almindelige type af varmesystem installeret i nyere boliger, ifølge Department of Energy. Vandet opvarmes i en kedel ligger normalt i en kælder eller et bryggers. Det varme vand rejser gennem rør indtil det når radiatorer, hvor varmen fra det varme vand er frigivet i luften. Radiatorer slags lav-profil er monteret under windows og er lidt højere end sokler. Høje radiatorer, kaldet stolper, er også placeret under windows, men de er ofte stor nok til at nå bunden af i vindueskarmen. Eksperter anbefaler blødning luft fra radiatorerne mindst en gang om året, og mere ofte, hvis dele af radiatorer er varmt mens andre dele er cool.

Instruktioner

•Locate radiator bleed ventil. På oprejst radiatorer, ser i begge ender på toppen af enheden. På baseboard varmeapparater er ventilen normalt bag døren på forsiden af enheden, i slutningen hvor varmt vand levering rør kommer gennem gulvet.

•Indstil værktøj til at bruge til at åbne ventilen. Nogle systemer har en specielt konstrueret nøgle, der passer sikkert ind i ventilen, mens andre simpelthen kræver en flad-head skruetrækker.

•Start med radiatoren, der er længst fra kedlen. I fleretages bygninger, Begynd på den øverste etage.

•Sæt pan nedenfor dysen af ventil på den første radiator og drej ventilen nøgle eller skruetrækker mod uret indtil du høre luften undslippe. Vent, indtil vandet begynder at flyde ud af dysen og derefter lukke ventilen. Hvis vandet kommer umiddelbart, lukke ventilen lige bortrejst.

•Bleed hver radiator hele vejen tilbage til den ene tættest på kedlen.

•Ansigt tilbage til den første radiator og åbne dens bleed ventil. Hvis der kun vand kommer ud, stop. Systemet har været blødte. Hvis luften kommer ud, Gentag blødning hver radiator tilbage til kedlen.

Tips & advarsler

  • Når ventilen dyser er for lav eller under trange forhold, kan du prøve at bruge en kort længde på ¼-tommer poly slanger knyttet til ventil dyse til direkte enhver vand, der undslipper i en gryde.
  • Gamle varmesystemer eller systemer, der ikke har været blødte i lang tid, kan have tæret ventiler. Når ventiler kræver overdreven kraft til at åbne, overveje at hyre en professionel, da det er muligt at bryde komponenter på systemet, når du laver denne form for vedligeholdelse.
  • Ikke frigive store mængder af vand. Du ønsker at slippe af med luften kun.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com