Sådan hæves orkidé planter

July 9

Sådan hæves orkidé planter

Orkideer er tropiske planter, der for det meste vokser på træerne i regnskoven. De kaldes "epifytter," hvilket betyder, at de knytter sig til en anden plante i stedet for dyrkning af jorden. De bruger de andre planter, primært træer for orkidé, for strukturelle formål, men ikke for næringsstoffer. De får den ernæring, de har brug for fra regn og snavs findes på vært planten. Orkideer findes hovedsageligt i tropiske klimaer, selv om tusindvis af sorter, 140 er hjemmehørende i Nordamerika. Denne smukke blomst er elsket af alle tropiske gartnere, samt de mange piger og kvinder, der har slidt dem som corsager i løbet af deres levetid.

Instruktioner

•Fyld en lille orkidé pot med kokos fiber og sphagnum mos halvvejs. Andre medier, kan du bruge er trækul granulater, sphagnum og fir bark, men brug ikke pottemuld. Orkideer vokser ikke i snavs, og det vil dræbe dem. Hvis du pot dem i pottemuld.

•Sæt orkidé i puljen og helt fylde med resten af mediet. Vand anlægget, således at mediet er fugtigt, men vandet er gået igennem til bunden. Bruge regnvand, du har indsamlet eller filtreret vand, så ingen skadelige kemikalier eller mineraler bygge i medium eller anlæg.

•Sæt pot over en luftfugtighed bakke, men ikke tillader bunden af puljen til sidde direkte i vandet. Orkideer må kun om tørre ud mellem vandingerne og hvis rødderne blive våde, de vil rådne.

• Giv orkidé den anbefalede mængde af sollys. Med de mange sorter af orkideer skal du spørge i børnehaven hvor du købte planten, hvor meget solen det behov. Nogle behøver kun minutter om dagen, mens andre kræver timer af filtrerede solen.

•Hold vinduet åbner flere timer en dag eller brug en lille blæser til at cirkulere luften omkring orkidé. I naturen, orkidé er højt oppe i et træ og bruges til at lette vind. Dette holder rødderne, tør og fri for mug og andre våde plantesygdomme.

•Repot orkidé hvert andet år at holde anlægget sund. Skiftende medium kan fjerne nogle sygdom og/eller insekt angreb. Sterilisere potten hver gang du repot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com