Hvornår man skal plante tomater i New Mexico?

July 13

Hvornår man skal plante tomater i New Mexico?

Mens det er sandt overalt, at tomater skal udplantes på ordentlig tid til at trives, er dette især tilfældet i New Mexico varieret klima og terræn. Tomatplanter er yderst følsomme for frost og kolde vejr holder længere i nogle dele af New Mexico end i andre.

Zoner

New Mexico State University har opdelt tilstand i områder eller zoner, baseret på antallet af årlige frostfrit dage og gennemsnitlige datoen for sidste frost. Disse zoner er ikke ordnet på en simpel nord til syd, som de er i mange stater, så konsultere et kort for at se den zone, hvor du bor i.

Tidsramme

I zone 1, de varmeste af de tre zoner, kan tomater plantes 15 februar til marts 15. I zone 2, plante tomater 15 April til 30. Zone 3 gartnere kan plante tomater i løbet af første halvdel af maj.

Indstillinger

Nogle New Mexico gartnere dyrker tomater i et drivhus indstilling. Tomater kan dyrkes i et drivhus i løbet af lavsæsonen (falde igennem foråret) på forskellige tidspunkter af året. Tomater høvlet i en have i juli kan transplanteres til drivhus senge af August. Disse planter skal bære frugt, der kan høstes oktober til marts.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com