Home Retsmidler for kat urin fjernelse

July 13

Home Retsmidler for kat urin fjernelse

Kat urin er dvælende, ildelugtende Ulempen kat ejendomsret, hvis du tilfældigvis har en kat, der lugter dit hjem på denne måde. Der er flere ikke-giftige, hjem retsmidler, som du kan bruge højre ud af dit skab til at bekæmpe lugten af kat urin på dit tæppe, trægulve og endda dit tøj.

Tidsramme

Hurtig indsats er en vigtig faktor i effektiviteten af din kat urin fjernelse indsats. Jo hurtigere din sop op i rodet og anvende din foretrukne hjem afhjælpe, jo mere sandsynligt er du til negere lugten. Når urinen er tørret, skal du gentage behandling to eller tre gange til helt at fjerne lugt.

Typer

Opsuge urin med enten papirhåndklæder eller Renseri rag. Ising, ikke gnide på det berørte område indtil urinen er væk. Når området er blot fugtige, anvende enten bagepulver eller destilleret hvid eddike til det. Hvis du bruge bagepulver, drys den på fugtig stedet, vente på at tørre helt, og derefter vakuum det op. Hvis du bruger eddike, bland en del eddike til tre dele vand i en sprayflaske og grundigt spritz området, dækket efterlader det med et rent håndklæde eller klud indtil tør. Vaskbare tekstiler kan renses af kat urin ved hjælp af en kop æble cider eddike i vaskemaskinen.

Fordele

Home Retsmidler for kat urin fjernelse er sikrere for jeres pet og jeres familie end kommercielt produceret potentielt giftige rengøringsmidler. De er også væsentligt billigere og mere bekvem, da de består af billige varer, som du sikkert allerede har i dit spisekammer. Destilleret hvid eddike er også så stærk en desinfektionsmiddel og lugt neutralizer som ethvert produkt tilgængeligt på markedet.

Forebyggelse/løsning

Kan du modvirke dit kæledyr fra urinere i visse områder, som det igen besøger ofte. Den enkleste løsning er at placere en kattebakke i ethvert område, din kat har valgt. Men hvis dette er simpelthen ikke muligt, kan du blande destilleret vand og et par dråber af orange, citrongræs eller andre citrusfrugter æteriske olier i området til at afholde din kat bruge.

Advarsel

Den omstændighed, at jeres kat er urinating uden for sit affald boks kan indikere et sundhedsproblem. Hvis du har mistanke om et problem, skal du tage din killing hen til vet at undersøge kilden til problemet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com