Sådan Brug ståluld til at rense glaserede fliser

July 13

Glaserede keramiske fliser er hårdtarbejdende og holdbare fliser, der med den rette pleje, kan vare meget lang tid. Ruder giver en beskyttelse mod pletter og opretter en ikke-porøs overflade, der normalt kan tørres rene med en fugtig klud. Men der er gange hvor en usædvanlig plet mars skønhed og anvendeligheden af en glaserede fliser, der kræver din ekstra indsats.

Instruktioner

•Soak flise og injektionsmørtel med vand så at enhver porøse områder vil fylde med vand. Dette forhindrer pletter absorbere ind i disse overflader under rengøring. Derefter rengøre flise overfladen grundigt ved hjælp af en støvsuger uden en tæppebanker bar til at fjerne alle snavs og grus.

•Scrub flise forsigtigt med en nylon stritter børste og en pH neutral flise sæbe direkte fra flasken. Du ønsker at løsne eller fjerne enhver del af pletten muligt på hvert stadium i renseprocessen.

•Scrape stadig sæbevand overfladen ved hjælp af et silikone skraber. Disse er designet til at rense sårbare køkken overflader og kan findes hvor fine køkken gryder og pander sælges. Forsøge at få under kanten af pletten og skrælle pletten. Det er sandsynligvis pletten ikke trådt flisen men sidder oven på glasuren. Skyl og fjerne eventuelle rester, så det ikke kan ridse flisen under yderligere rengøring.

•Applicer mere sæbe og brug et super-fint grade rustfrit stål uld. Flytte puden i en lineær retning (ikke en cirkel). Bruge pad, kun indtil en kant af pletten begynder at løfte, så gå tilbage til silikone skraber. Du skal muligvis flytte frem og tilbage et par gange for at fjerne hele pletten. Holde skylning og tilføje flere sæbe som smøremiddel. Hvis du gnider uld i cirkler kan det forårsage en tåge af meget små ridser.

•Rinse rene, glaserede fliser bruger destilleret vand; være grundig. Selv rustfrit stål uld fragmenter kan rust over tid. Destilleret vand vil ikke forlade mineral steder. Tørre flise straks med et håndklæde til at forhindre andre former af pletblødning eller tåge.

•Applicer en sealer designet til din type af flise, hvis der er nogen beviser, at flisen er ridset eller porøse.

Tips & advarsler

  • Være meget omhyggelig med at vælge en rustfrit stål uld pad, ikke en fælles ståluld pad.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com