Planter til Californien Zone 11

July 17

Planter til Californien Zone 11

Selvom US Department of Agriculture giver sin plante hårdførhed Zone kort for at hjælpe gartnere tværs over Amerika afgøre hvilke planter vokser bedst i bestemte klimazoner, vestlige gartnere er vant til den 24-zone klima kort lavet af "Sunset" magasin, ifølge University of California forlængelse. Mens USDA kort ikke udpege en klimazone 11 for ethvert område i Californien, steder Sunset kort et segment af det sydlige Californien inden for klimazone 11. Flere sorter af planter trives i dette område af Californien.

Klima

Klimazone 11 er i den høje ørkenregion i det sydlige Californien. Dette område omfatter byerne Twentynine Palms, Barstow, Palmdale, Lancaster og Mojave. Den gennemsnitlige temperaturer spænder fra vinteren nedture i 20s og 30s til sommer højder i øvre 90 grader Fahrenheit spænder. Regn er almindeligt i vintermånederne. De kolde temperaturer ofte dukkert under frysepunktet, hvilket gør det nødvendigt at beskytte skrøbelige planter eller vælge planter, der kan modstå lys til moderat frost.

Native planter

De bedste planter til at vokse i en jord eller klima er ofte dem, der vokser naturligt i den ubebyggede arealer. I Californiens klimazone 11 omfatter disse planter Panamint daisy, Death Valley salvie, ørken mariposa og Eureka-dalen Klit græs. Desert willows er også hjemmehørende i dette område af Californien.

Haven sorter

Område i denne del af Californien indeholder masser af sandjord. Da de fleste haveplanter kræver mellemlang og veldrænet jord, kræver vokser en køkkenhave supplere jorden for at øge næringsstofferne og hjælpe kontrol fugt. Sphagnum og lerede pottemuld kan hjælpe berige sandjord i denne region. En jord test kan give værdifulde oplysninger om niveauet af næringsstoffer og kan foreslå ændringsforslag for at gøre din jord sundere for haven grøntsager. De varme somre i denne placering er egnet til dyrkning af varme-kærlige haveplanter som tomater, peberfrugter, okra, græskar og aubergine. Det bedste tidspunkt for plantning disse udendørs er efter den sidste frost, som er normalt omkring den første del af April i dette klima.

Skyggefulde steder

Selv om de fleste planter kræver solrige steder, blokere de store skygge træer i mange Californien værfter solen fra at nå jorden. Planter, der trives i dette klima skyggefulde steder omfatter fælles periwinkle, Brudeslør, brunette snakeroot, blødende hjerte, astilbe og Vejbred lily. I modsætning til indfødte sorter kræver mange af disse planter supplerende vanding i løbet af de varme, tørre magi i denne klimazone.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com