Sådan Fix en forsænket belysning fastholdelsesanordningen, der glider ned fra loftet

July 18

Sådan Fix en forsænket belysning fastholdelsesanordningen, der glider ned fra loftet

En forsænket belysning fastholdelsesanordningen består af et metal boliger suspenderet mellem loftet bjælker ved en udvidelse bar eller monteringsramme. Hvis den lyse boliger glider ned fra loftet, er der to mulige årsager. Første udvidelse bar måske er kommet løs. En skrue trækker ud af den træ tværbjælke, udvidelse bar vil ikke længere være stiv, og den lyse boliger vil dyppe. I dette tilfælde skal du fjerne loftet for at vedhæfte baren forlængelse. Dette scenario er sjældne, men. Mest sandsynlige, skruer vedhæfter boliger i baren og udvidelse er løs, som er meget lettere at lave.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til lyset at forebygge elektrisk stød.

•Løsn pære og pull plast eller metal trim væk fra boliger til at afsløre de forår klip, der er hooked metal fjedre. Trim er cylinderformet stykke, der putter i metalkabinet af armaturet.

•Unhook foråret klip, der holder trim i huset. Kan du måske gøre dette med dine hænder, men needle-næse tænger at fatte enderne af foråret klip lettere. Fjern trim, når det er afmonteret.

•Stram med den relevante værktøj de skruer, der tillægger den forlængelse bar boliger. Hex skruer er typiske. Pladsen er trang i hulrummet, så bruge en topnøgle, hvis muligt.

•Udskift trim engang metalkabinet er sikker. Vedhæfte foråret klip og push trim tilbage ind i huset. Udskifte pæren og tænd på test lyset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com