Fordelene ved børstet beton

July 18

Fordelene ved børstet beton

Børstet beton har et par fordele over poleret eller stemplet beton, især hvad angår udendørs applikationer. Mens poleret eller stemplet beton er ofte anset for at være mere æstetisk tiltalende, børstet-- eller broomed--beton kan matche sin appel, når korrekt udført.

Tekstur

En fordel, som børstet konkrete har over Poleret beton er dens ru tekstur. Især i de områder er der ofte rejste, når de er våde, såsom omkring swimmingpools og spabade, og endda terrasser og gangbroer, tekstur af overfladen giver mulighed for trækkraft og minimerer skader fra glider og falder.

Omkostninger

Børstet beton er mindre dyre end stemplet beton. Når beton er stemplet, skal det være forseglet hvert år for at beskytte og bevare integriteten af overfladen. Dette kan tilføje op ikke kun på bekostning af din tid, som det skal males på med en rulle, men sealer kan køre dig et par hundrede dollars pr. ansøgning. Børstet beton kræver ikke denne vedligeholdelse.

Skønhed

Skønheden i en børstet betonoverfladen ligger i dets individualitet. Mange mønstre kan fejes ind i overfladen, og selv pensler brugt ændre mønstre betydeligt. Når udført af en professionel, har resultatet potentiale til at være fantastisk. Alsidigheden af mønstre tilgængelige er en anden fordel ved at vælge børstet beton.

Upassende anvendelse

Der er tidspunkter, hvor, på trods af dens fordele, børstet beton ikke er passende. De mest bemærkelsesværdige af disse er i lageret program hvor maskiner som gaffeltruck bruges. Børstet overflade holder ikke så godt til denne tunge trafik og forårsager slid på spor eller dæk af maskinen. Poleret beton er normalt en meget mere holdbare og omkostningseffektive valg i et sådant miljø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com