Sådan køber du skærver

July 18

Sådan køber du skærver

Knust sten eller rock bruges til mange formål, såsom vej brolægning og forbedre landskaber omkring bolig eller kommerciel ejendomsret. Det er også bruges til bunddække i blomsterbede og omkring buske.

Typer

Skærver kommer fra granit, quartz, kvartsit, marmor og endda småsten. Selv om nogle skærver eller sten forekommer naturligt som større sten fragment, mest af det er typisk genbrugte sten fra nedrevne bygninger, strukturer eller gamle landskabspleje.

Overvejelser

Når de overvejer, hvordan man købe skærver, Husk på fasthed i grus når pakket sammen, hvor godt det giver mulighed for vandet til permeat, slid og ælde (mængden af brug projektet vil få over en periode), og om du bruger det til en indkørsel, en art sti eller en vandresti. Formålet med projektet vil afgøre, hvilken slags skærver, du vil bruge.

Identifikation

Ifølge North Carolina Geologicals, der "en kompleks række knusning, screening og vaske trin i en dimensionering plante bruges til at producere forskellige rock størrelser." De fem vigtigste produkter fremstillet af skærver er samlede base kursus (en base lag bruges i vejbygning, der er mindre end 1 1/2 inches i størrelse); de 78M, almindeligvis anvendes til asfalt; 67 eller 57, anvendes til beton og asfalt; #5 sten, anvendes til septic felter; og riprap, som anvendes til erosion control.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com