Hvordan til at identificere en busk med hvide blomster

July 20

Hvid blomstrende buske typisk bruges som ekstraudstyr til et landskab eller som en smuk privatliv barriere. Hvis du støder på et ukendt sort på din ejendom eller i en anden have, er det ofte vanskeligt at navngive det fordi hvide blomster findes på mange typer af buske, som varierer i størrelse og form. Heldigvis, ved at tage den busk centrale træk til efterretning, bør du være i stand til at identificere den.

Instruktioner

•Skriv ned den placering, hvor du finde busk med hvide blomster. Nogle buske, såsom Californien buckeye, kun vokse i Californien, mens amur ahorn er for det meste findes i hele de nordlige stater.

•Optag om den hvide blomstring bush er stedsegrønne eller løvfældende. En stedsegrøn busk holder sine blade hele året, men en løvfældende plante mister sine blade i efteråret måneder.

•Mark farver, form og størrelse af løv. Den sorte chokeberry, viser for eksempel, skinnende mørke grønne blade i en ægformede form, der måler 3 inches lang.

•Se for tid på året, at du ser de hvide blomster vises. Som et eksempel, burkwood Daphne blossoms vises fra maj til juni, men summersweet endestillede blomstrer vokse i løbet af juli og August.

•Den USA Department of Agricultures planter Database hjemmeside gør det muligt at identificere anlæg baseret på deres egenskaber. Indlæse webstedets "Avanceret søgning" side i din browser til at indtaste dine resultater (Se ressourcer). Vælg "Busk" på listen "Vækst vane", og bruge de resterende menuer til at indsende dine data. Klik på knappen "visningsresultater", når du er færdig, så se den resulterende side for at identificere din hvid blomst busk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com