Hvad er en pumpe kurv til en swimmingpool?

July 20

Hvad er en pumpe kurv til en swimmingpool?

En pool pumpe er ligesom midt inde i kredsløbet af din pool. Vand bliver trukket ind i pumpen, gennem pumpen kurv, gennem filteret og tilbage ud til swimmingpoolen. Pumpen hjælper holde pool vand renere og kan endda varme bassinvandet, hvis du har slags pool pumpe. Pumpe kurv er en vigtig del af pool pumpesystem, fordi det hjælper med at holde pumpen fra at få blokeret eller tilstoppet.

Funktion

Pool pumpe kurv fungerer som en si. Når vand er trukket ind i pumpen, stopper pool kurv store stykker af vragdele fra flytter til pumpens filter og tilstopning vandledninger. På denne måde er det svarer til en pool hulske kurv.

Design

En pumpe kurv til en pool ligner en lille metal, plastik eller mesh kurv med huller gennem hele det som en si. Det er normalt dybere, end det er bredt, og ofte har et håndtag, så du kan fjerne det og erstatte det nemt når det er nødvendigt.

Beliggenhed

Pumpe kurven er normalt placeret på den modsatte side af pumpen mekanisme fra motoren. Det vil være under en kurv dækning, der opbevares lufttæt med en pakning. Salen hvor kurven sidder betragtes som den første afdeling af mekanismen, pumpe, og pumpehus anses den anden afdeling af pumpe mekanisme.

Rengøring

Åbn dækslet pumpe kurv. Det kan åbnes med en smæklås eller ved at skrue en lås. Løft dækslet kurv for at se pumpen kurv. Løft det ud forsigtigt, Sørg for ikke at spill snavs i pumpen mekanisme. Dumpe ud af snavs og skyl derefter kurven med en slange. Sætte kurven tilbage på plads og lukke og sikre kurv pumpedækslet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com