Super tynde græs arter

July 22

Super tynde græs arter

Pyntegræsser vokse i en række forskellige former og størrelser, fra tykke, Bredbladet arter med næsten saftige blade til fine-teksturerede arter med blade så tynd, det ligner tråde. Tynd-Ærenpris pyntegræsser giver bevægelse til haven landskaber som deres smalle, sarte blade svajer i selv den letteste brise. Vælg tynde endivie græsser er bedst egnet til din plantning site solen, fugt og jordtyper, såvel som din region US Department of Agriculture plante hårdførhed zone rating.

Zone 4

Tynd-foliaged græsser hårdføre USDA plante hårdførhed zone 4 tolerere gennemsnitlige årlige lave temperaturer til-30 grader F. tuftede hår græs (bølget cespitosa) er hårdfør i zoner 4 til 9. Det vokser godt i lys til delvis skygge og fugtig jord og når højder til 3 fødder. Tuftet hår græs har hår-lignende, mørke-grønne blade, toppet med luftige grønne og gule blomsterstande, der vare fra sensommeren gennem vinteren. Prairie dropseed (Sporobolus heterolepisis) vokser til 15 inches høj og former flyder klumper af tætte, skinnende grønt løv. Dens tynde, tråd-lignende blade, slå mørk orange til bronze i efteråret. Prairie dropseed er hårdfør i zoner 4 til 8 og trives i en sortiment af jordbund og sol til let skygge.

Zone 5

I USDA zone 5 nå gennemsnitlige årlige nedture til-20 grader. Springvand græs (Pennisetum alopecuroides) er hårdfør i zoner fra 5 til 9. Den vokser i 2 til 4 fod høje klumper af fine, overordnede grønne blade, der bliver gul i efteråret. Springvand Græs gror godt i solen til delvis skygge og veldrænet jord. Jomfru græs (Miscanthus sinensis) er også hårdfør i zoner fra 5 til 9. Denne høje, tynde græs vokser til 8 fod og former gråd, magnetisek klumper af grøn hvid løv. Det foretrækker sol til let skygge og tolererer en vifte af jord.

Zone 6

USDA zone 6's gennemsnitlige årlige nedture nå til-10 grader. Nål græs (Stipa tenacissima) er hårdfør i zonerne 6 til 8. Det foretrækker solrige steder med fremragende dræning og vokser til 2 fod høje. Nål græs vokser i opretstående klumper af tynde, sølvfarvede-grønne græs med lidt tuftet tips. Mexicanske fjer græs (Nassella tenuissima) er hårdfør i zonerne 6 til 9. Denne tørke-tolerante græs har tråd-lignende blade og producerer sølv blomsterstande. Det når højder til 2 fødder og trives i veldrænet websteder med solrig til let skygge engagementer.

Zone 7

I USDA zone 7 nå gennemsnitlige nedture 0 grader. Gråd kærlighed græs (Eragrostis curvula) er hårdfør i zonerne 7 til 9 og når højder af 3 fødder. Denne sol-elskende græs trives i ler til sandjord og tåler tørke. Det er fint, grønt løv, der bliver gul i efteråret. Lindheimer's muhly (Muhlenbergia lindherimeri) vokser i 5-foot-tall klumper af trådlignende, blå-grå løv. Denne varme - og tørke-tolerante græs er hårdfør i zonerne 7 til 9 og foretrækker fuld sol og veldrænet jord. Det blomstrer med langvarig, grå-lilla blomsterstande i efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com