Landskabspleje med en stenkiste

July 22

Landskabspleje med en stenkiste

At have en stenkiste eller dræning rør kører gennem din ejendom kan være en nødvendighed, men ikke altid attraktive. En stenkiste kan være åbne eller lukkede, og tendens til at være en skamplet for byen enten måde. Hvis du har en dræning åbning gennem din værftet, tage et skridt mod at gøre det smukke med nogle passende landskabspleje.

Mosen blomster

Hvis du ønsker at plante blomster omkring kanterne af stenkiste til liggende det direkte, skal du vælge planter, der gør godt i sumpede betingelser. Vand iris og tiger liljer kan både trives i stillestående vand, og overleve og rebloom i år fra deres pærer. Satte 6 til 7 inches af nærende jord og kompost rundt i kanten af en stenkiste. Plante iris pærer i 3-4 tommers huller med hævet kamme ned i midten, således at pærer sidde over deres rødder. Plante tiger Lilje løg 3 til 4 inches dyb. Pack jord ned rundt om pærer at fjerne nogen luftlommer.

Blomsterkasser

Hvis du ønsker større rækkevidde, men stadig ønsker blomster omkring din stenkiste, installere store blomsterkasser langs kanten og vælge frodige, lave planter til at dække området. Brug 6-tommer blomsterkasser med afløbshuller til at give både værelse og dræning, og fylde dem med en kombination af halv quick-afløb jord og halvt organisk kompost. Plante lily, iris, Daglilje, canna eller agapanthus pærer pr deres unikke plantning retningslinjer tilskynde busket, farverige vækst foran din stenkiste.

Vinstokke

Hvis der er en hegnet foran din stenkiste, eller stenkiste er rejst og lukket, plante blomstrende vinstokke i bunden. Vinstokkene vil vokse op hegn eller mur for at klynge sig til og Skjul struktur med grønne vinstokke og blomstrende skud. Ændre jorden i bunden af din struktur med en blanding af halvt kompost og halv quick-afløb jord, eller sætte 6-tommer blomsterkasser eller Potter i bunden, fyldte med denne samme blanding. Plante bougainvillea, kaprifolier, ivy, trompet vin eller klatreroser og uddanne dem op din struktur for dekorativ virkning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com