Hvordan man afhjælper glatte gulv fliser

January 12

Gulvfliser kan give dit hjem en classy føler, men de kan også udgøre en trussel for dig og andre. Hvis flisen har en glat overflade, kan du lider en alvorlig nedgang. Dette betyder ikke, du skal fordrive flise til fordel for tæpper eller enhver anden form for gulvbelægning, selv om. Med den rette gulvbehandling og forsigtighed, kan du hjælpe med at forhindre mange husstand katastrofer, mens du holder din flise gulv i topform.

Instruktioner

•Sand overfladen af gulvet med 180 sandkorn sandpapir. Let slibning gulv med fine sandkorn sandpapir vil ikke skade dit gulv, men det tilføjer væsentlige trækkraft til gulvbelægning. Sand ved hånden hvis du har en lille flisebelagt område men bruge en elektrisk sander, hvis du har en stor flisebelagt område.

•Wash dit gulv med en stærk affedtningsmiddel (ikke stærk nok til at fratage flisen, selv om). Hvis olier danner på overfladen af flisen, kan det skabe nogle forræderiske fod. Rengøring af gulv regelmæssigt med et affedtningsmiddel vil hjælpe det opretholde en sikker mængde af trækkraft.

•Paint gulvbelægning med robust trækkraft maling. Dette vil skønt røbe sig den overordnede form af fliser, gør det klart at du stadig har et flisegulv uden risiko for et glat gulv. Ren gulvet grundigt, før du male det og lad det tørre grundigt, før du forsøger at gå på det.

•Lay ned område tæpper på dele af gulvet, der især glat eller udsat for fugt. Det kan dække en lille del af din flisebelagt gulv, men det kan også drastisk skære ned chancerne for at opretholde en alvorlig skade, hvis du falder. Tæppet vil også holde fødderne varmere, mens du går på tværs af flisen.

Tips & advarsler

  • Bære hjemmesko eller sko på flisebelagt overfladen for at undgå at glide. Såler sko, hus kan oprette flere trækkraft end sålerne på dine fødder.
  • Tørre gulvet straks, hvis du spilder væske på flisen. En lille udslip kan hurtigt blive en stor katastrofe på et flisegulv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com