Farer forbundet med vermiculit

July 27

Farer forbundet med vermiculit

Vermiculite er en billig mineral, der har været meget anvendt i hjemme- og miljøet som isolering, pottemuld mix ingrediens, maling og pesticider formler og mange andre byggevarer. I de sidste 20 år, har vermiculit været forbundet med sundhedsfare, dels fordi forskere opdaget, at en stor del af vermiculit udvindes blev forurenet med asbest.

Mesotheliom

Mennesker, som mine, behandle og bruge asbest-forurenet vermiculit er risiko for udvikling af lungehindekræft. Mesotheliom er en kræft, der opstår, når du indtager eller indånde asbest fibre. Mens disse fibre ar oftest lunge væggene, skader de nogle gange hjertet og maven. Symptomer vises 20 til 50 år efter eksponering og omfatter åndenød, vægttab, hoste, træthed og brystsmerter. Bortset fra en godartet form af sygdommen er Mesotheliom uhelbredelig.

Asbestose

Asbest-plettet vermiculit har potentiale til at forårsage asbestose, Wisconsin Department of Health. Asbestose udvikler i løbet af ca. 20 år efter eksponering for asbestfibre, som scratch og ar foring af lungerne. Efter en lang periode gør arvæv dannes det svært for dine lunger til kontrakten og udvide. Ud over forårsager åndenød, skaber asbestose undertiden også misdannede fingre, som rapporteret af Mayo Clinic.

Lungekræft

Håndtering af vermiculit, som er blevet misfarvet med asbest nogle gange forårsager lungekræft, en langsom fremad sygdom. Faktisk ofte, når opdager en læge du har det, via laboratorietests og bryst x-stråler, kræften er i sin afsluttende fase. Kronisk hoste, vægttab, feber, brystsmerter og stakåndethed ledsage lungekræft. Da disse symptomer er også almindelige med andre ikke-terminal sundhedsmæssige betingelser, betragtes kræft ikke altid straks en årsag.

Silikose

Vermiculite er et silikat, som er et stof, der vises i klipperne, der udgør Jordens skorpe. Som en silikat forårsager vermiculit en uhelbredelig tilstand, der kaldes silikose. Denne sygdom har intet at gøre med asbest forurening. Det opstår, når du inhalerer vermiculit støv over en længere periode. Silikose manifesterer sig som kronisk åndenød forårsaget af ardannelse i lungevæv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com