Sådan installeres en Fluidmaster for et Toilet Tank

July 29

Sådan installeres en Fluidmaster for et Toilet Tank

Fluidmaster er en kendt producent af toilet dele. En af dens mest solgte varer er en flush ventil. I virkeligheden, er det så velkendt, at mange mennesker refererer til et toilet flush ventilen blot som en Fluidmaster. Der er kun et par værktøjer kræves for at installere en Fluidmaster. Først skal du slukke for vandforsyningen og fjerne vandet fra tank til at undgå en rod på badeværelsesgulvet. Hele sagen er afsluttet i ca 20 minutter.

Instruktioner

•Look på nederst venstre side af toilettet og finde den afspærringsventil til toilettet. Drej ventilen hele vejen til højre for at slukke vandforsyning.

•Flush på toilettet til at fjerne det meste af vandet fra tank. Brug en svamp til at suge op resten af vandet i tanken.

•Tag slutningen af vandforsyning slange knyttet til bunden af Fluidmaster fremspringende fra bunden af tanken. Et par slip fælles tænger kan være nødvendig, hvis slangen ende ikke skru i hånden.

•Løsn plastik møtrik, der er fastgjort på enden af Fluidmaster. Du skal muligvis bruge et par slip fælles tænger til at fjerne møtrikken. Fjern sort gummislange inde i tanken, der forbinder Fluidmaster til overløb rør. Du kan nu løfte Fluidmaster ud af tanken.

•Klippe center ud af sort gummi pakningen, der fulgte med den nye Fluidmaster. Brug en hobbykniv til at skære ud midt. Indstille pakningen ind i hullet i bunden af tanken, hvor den gamle Fluidmaster blev fjernet. Installere pakningen, så den mindre del sidder inde i tank hul.

•Installer resten af Fluidmaster ved at vende de trin, der bruges til at fjerne gamle. Drej på vandforsyningen og sæt det øverste låg på tanken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com