Hjælpe med et Toilet Tank, der ikke fylder

July 30

Hjælpe med et Toilet Tank, der ikke fylder

Et toilet tank, der ikke fylder vil ikke også skylle, som gengiver hele toilettet ubrugelig. Der er en række forskellige muligheder for at se på, når at undersøge hvorfor et toilet tank ikke fylde, herunder vandforsyningen og dele inde i tanken.

Vandforsyning

Toilet tank er fyldt med vand fra vandforsyningen i dit hjem. Udbuddet kommer fra et rør kaldet et vand main. Denne main kunne enten være forbundet til en by eller kommunale vandforsyning eller, i tilfælde af en landlig placering, et godt. Hovedventilen kontrol med udbuddet gennem hovedrøret. Kontroller og sørg for, at denne ventil er tændt. Hvis hovedventilen er på og der er stadig ingen vand, ringe til din vand leverandør eller kontrollere din pumpe udstyr.

Bøjet slange linje

En vandtilførselsslangen forbinder vandforsyning ventil tilsluttes udluftningsindgangsstudsen på undersiden af tanken. Disse slanger er fleksible, således at de kan være bøjet i forskellige konfigurationer. På grund af denne fleksibilitet, men kan disse slanger også knækkes op. Når dette sker, vandforsyningen er blokeret og toilet tank vil ikke fylde. Ordne alle bøjet slange linjer for at få vandet flyde igen.

Dårlig udfylde ventil

Udfylde ventil er armaturet inde i tanken, der fylder tanken efter en flush. Bunden af ventilen stikker ud fra tanken og er gevind, således at vandtilførselsslangen kan vedhæfte til slutningen. Moderne fyld ventiler er udstyret med anti-sifon teknologi, således at vandet ikke er suget tilbage ind i vandforsyningen gennem udfylde ventil. Fyld ventiler kan funktionsfejl lejlighedsvis, forårsager tank ikke at fylde (eller for meget). Skifte ud en dårlig udfylde ventil for en ny.

Stak Float

Float sammenknytter hen til udfylde ventil og lader ventilen vide hvornår man skal stoppe fylde. Moderne flåd er indarbejdet i udfylde ventil og har en doughnut type form, så de passer omkring ventilen. Ældre stil flåd sidder for enden af en float stang forbundet til toppen af udfylde ventil. Float ventiler kan lejlighedsvis stick, at udfylde ventil funktionsfejl. En hurtig jiggle flyderens kan normalt løse dette problem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com