Hvordan at reparere de cirkulerende pumper på Spa

July 30

Hvordan at reparere de cirkulerende pumper på Spa

En spa cirkulerende pumpen flytter vand gennem spa VVS, opvarmning enhed og jet inventar. Cirkulerende pumper, som kører hele tiden spa opererer, indeholder mange komponenter, der slides ned med tiden. Den cirkulerende vandpumpe impeller spins hurtigt og skaber suge nødvendige for vandet flyde. Akseltætning beskytter den elektriske del af cirkulerende pumpen fra vand. Både løbehjul og aksel forsegle slid ned gradvist og er de mest almindeligt erstattet dele i spaen cirkulerende pumpesystem.

Instruktioner

•Fjern den cirkulerende pumpe fra spaens PVC VVS. De fleste spa VVS opsætninger udnytte fagforeninger, der giver mulighed for hurtig oprettelse og afbrydelse af pumpen. Rotere union fittings mod uret for at frigive pumpen. Hvis ingen drejelig fagforeninger eksisterer, skære VVS omkring pumpen ved hjælp af en nedstryger og trække pumpen fra VVS.

•Løsn seks til otte møtrikker og bolte placeret på den ydre kant af pumpehus med en skruenøgle. Fjerne møtrikker og bolte, og trække pumpen fra hinanden. Fjerne den del bag den motoriske del kabinettet for at give adgang til bagsiden af akslen.

•Sæt toppen af en flad-head skruetrækker ind i rillen på bagsiden af den motorakslen. Hold skruetrækker stadig låse skaft på plads. Forstå løbehjulet med hånden mens du holder en klud for beskyttelse og skru det mod uret fra akslen. Løbehjulet kanter kan være skarpe og farligt at håndtere nøgne-hånds; altid bruge en klud eller andre håndbeskyttelse når du håndterer en impeller.

•Skub keramiske og gummi aksel forsegle ned akslen. Påfør en lille mængde af vand til akslen som smøring, hvis segl ikke glider let.

•Skub en ny keramik og gummi aksel forsegle på akslen. Smøre akslen med vand, hvis nødvendigt. Gør ikke direkte touch ansigt af sæl, eller segl kan blive kompromitteret og fungerer ikke korrekt.

Låse skaft på plads med en skruetrækker, og skrue en ny løbehjulet på akslen. Stramme løbehjulet med hånden kun at undgå at beskadige akseltætning.

•Sæt motoren tilbage casing tilbage på plads. Sæt de to dele af den cirkulerende pumpe sammen med nødder, bolte og en skruenøgle. Tilslut den cirkulerende pumpe til spa VVS ved hjælp af fagforeningerne eller en PVC lim og primer.

Tips & advarsler

  • Med jævne mellemrum kontrollere sæler og løbehjul på din cirkulerende spa pumpe og erstatte ødelagte eller slidte dele for at forbedre livet for pumpen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com