Pros & ulemper ved at købe en hjem garanti

July 30

Pros & ulemper ved at købe en hjem garanti

Næsten alle nybyggede boliger kommer med en builder garanti, der dækker hjemmets strukturelle integritet, mekaniske systemer og elektriske og VVS-systemer. Apparater, vinduer og andre bygningsdele er i første omgang er dækket af fabrikanterne garanti. Boligejere i de Forenede Stater, der ønsker at fortsætte en garanti program kan vælge fra en række udbydere. Nogle hjem garanti virksomheder gør business i selektiv placeringer på grund af statslige ordninger, mens en håndfuld opererer nationalt. Afgøre, om et hjem garanti er værd bekostning efter bygmesterens garantien udløber er stort set en subjektiv beslutning for de fleste boligejere.

Vilkår og dækning

Home garantier er normalt sælges som en etårig vedvarende kontrakt på en bestemt egenskab. Et hjem inspektion er generelt ikke behov for at kvalificere sig til dækning, selv om boligejer kan blive bedt om at udfylde en ansøgning, der beder om alder og tilstand af hjem og apparater. Priser er alle gebyrer med serviceopkald underlagt en selvrisiko.

Hjem garanti Versus entreprenører eller DIY

En årlig hjem garantipolitik vil koste mellem $300 til $600, afhængigt af selskabet, med en $50 til $100 selvrisiko pr. servicekald. Sammenlign det med en elektriker, plumbe, eller VVS serviceafgift plus udgifter til dele. Gå til www.PayScale.com at finde gennemsnitlige lønninger for tjenesteydere. Hvis du gør det selv, overveje at din tid, din evne til at udføre reparationen ordentligt og omkostninger til materialer. Selvfølgelig, spiller alder og tilstand af Parlamentet en stor rolle i hyppigheden af reparationer.

Fordele ved et hjem garanti

Overdækket poster omfatter normalt mekaniske systemer (ovn, aircondition), kanalen-arbejde, El, VVS (toiletter, håndvaske, afgang, bøtter og vandvarmer) og grundlæggende apparater (vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn/komfur og mikrobølgeovn). For udgifterne til servicegebyr er problemet løst. Ved en ovn og vandvarmer store apparater, men beregnes genanskaffelsesværdien forholdsmæssigt baseret på alder. Mange forbrugere finder det lettere at ringe hjem garanti selskab og har det sørge for, at en entreprenør end at skulle foretage flere opkald til entreprenører. Den hjem garanti kunne betale for sig selv med en reparation job.

Ulemper ved en hjem garanti

Forebyggende hjem vedligeholdelse kan reducere behovet for større reparationer. Jo mindre du bruger den hjem garanti, jo dyrere det er til dig. Virksomheder sådan en Service Magic arrangerer flere bud online eller via telefon. Kode krænkelser er normalt ikke dækket, men nogle politikker kan tilbyde yderligere dækning for disse mod et ekstra gebyr. Forkert udført reparationer eller manglende komponenter er heller ikke omfattet.

Yderligere punkter dækning

Forvente at skulle betale ekstra for swimmingpools, spabade, jetted baljer og udendørs apparater.

Hjem garanti vs hjem forsikring

Et hjem garanti er ikke det samme som boligejernes forsikring. Garantien dækker reparationer som følge af strukturelle og udstyr problemer. Forsikringen dækker reparation og udskiftning som følge af brand, tyveri eller naturkatastrofe.

Sammenligne hjem garanti virksomheder

Besøg www.HomeWarrantyReviews.com at sammenligne omkostninger og funktioner af planer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com