Sådan vaske 501 Levis

January 15

Sådan vaske 501 Levis

Det var i 1890, at Levi Strauss først brugt lotnummer 501 for at karakterisere Levi's denim talje overalls. I 1936, blev den røde fane føjes til selskabets jeans at gøre dem lettere at identificere langvejs fra. Dengang, vask dine Levi og holder den røde fane mærkbar var sandsynligvis en udfordring. Vask din Levi's 501 jeans er i dag en meget nemmere opgave. Ved at følge meget enkel vaskeanvisninger, kan du holde din knap-fly rød tabbed 501 jeans rengøre og ser deres bedste.

Instruktioner

•Indstil din vask maskine til "Koldt vand vask" og til de relevante indlæse indstilling for antallet af par jeans du vil vask.

•Tilføj den korrekte mængde af koldtvands vaskemidler til vaskemaskine ifølge vaskemiddels anvisninger. Tillade vaskemaskine til at fylde med koldt vand og vaskemiddel til at blande med vand, da det fylder maskinen.

•Tilføj dit Levi's 501 jeans at vaske maskine når det har fyldt med koldt vand. Tillad vaskemaskine til at køre gennem en fuld vask og skyl cyklus.

•Tag din Levi 501 jeans fra vaskemaskinen en gang vask og skyl cyklusser har afsluttet. Hænge tørre din 501 jeans på en tørresnor, ved hjælp af klemmer, hvis du ønsker at luft tørre dine jeans; lufttørring er indstillingen blideste tørring. Hvis du har brug at bruge tørretumbler, indstille tørretumbleren på det laveste heat indstilling muligt og sætte jeans i tørretumbleren. Tillad tørretumbler til at fuldføre den tørring cyklus, og fjerne dine jeans fra tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Bære din Levi 501 jeans mere end én gang før vask dem.
  • Ved hjælp af en vaskemidler end, designet til koldt vand vask kan beskadige bomuld tråde bruges til at gøre dine jeans og sænke din jean levetid.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com