DIY brand Pit tabel

July 31

DIY brand Pit tabel

Ildsteder har været brugt som en udendørs indsamling stedet for mange år. Great for intime stargazing eller gør s'mores for familien, brand pit bliver en fast bestanddel i moderne baggårde. Dagens brand Gruber spænder fra simple skål strukturer til at uddybe i jorden tingester og alt derimellem. Et populært valg for baggård brande er tabellen brand pit. Store-købte modeller kan være pebret, og ved at investere nogle af din tid, du kan konstruere din egen brand pit tabel til din værftet.

Tabel

Det første trin i opbygning af dit eget brand pit tabel er opbygningen af selve tabellen. Når du opbygger din tabel, skal du vælge et træ, der frastøder insekter og modstår vand. Trykimprægneret træ er fælles for baggård tabeller, som er cedertræ og redwood. Stick med en simpel tabeldesign snarere end en omfattende plan for at sikre brand pit skål er omdrejningspunktet for tabellen.

Pit skål

Når du vælger din brand pit skål, Husk på størrelsen af den tabel, du vil være ved at opbygge. Du ønsker ikke skål til at være så store, at det fylder hele omkredsen af bordet. Hvis skålen er for lille, men det vil ikke kun få tabt i tabeldesignet, men det vil forlade dig og dine gæster trækker stolene tættere og lænede sig over tabellen for at mærke virkningerne af branden. Hvis tabellen brand pit bliver hovedsagligt brugt af voksne, kan dette ikke være et problem, men hvis børn vil samles omkring for at stege skumfiduser, en tabel med en lille grube skål kan blive et problem.

Cement

Før fastgørelse dit brand pit skål til tabellen brand pit, placere den korrekte mængde cement på midten af bordet. Hvis for meget cement er anvendt, vil det klemme ud omkring bunden af pit skål, forlader grimme hærdet cement og gør jobbet vises sjusket. Brug for lidt cement kan forårsage en svag forbindelse, hvilket kan resultere i en løs pit skål, der kan frigøre over tid. Cementen bør være 2 inches tyk og bør anvendes jævnt i midten af tabellen for at forhindre skål fra tørring skæve og optræder skæv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com