Sådan måler indvendige Cafe skodder

July 31

Sådan måler indvendige Cafe skodder

Cafe skodder tilføje en hjemlig touch til interiør. De er også praktiske, idet de tillader lys i gennem toppen af vinduet, men tillade visse personlige oplysninger i bunden. Når lamellerne er vippet bare så de kan endda lade i nogle lys mens du stadig holder forbipasserende fra at se på. Uanset hvem vil installere skodderne, du har brug at få korrekte målinger, så du kan bestille dem til at passe ordentligt.

Instruktioner

•Figure ud af det vinduet er firkantede eller off-skæv. Måle windows på tværs fra hjørne til hjørne (øverste venstre til nederste højre, øverste højre til nederste venstre hjørne). Hvis målingerne er ens, er vinduet firkantet.

•Measure afstanden mellem vinduet og hvor lukkeren ville gå, samt håndtaget eller krank og lukkeren. Der skal være en 2-tomme rum mellem dem.

•Vælg en indvendig eller en udenfor mount. Inside mounts lægger retten til den indvendige side af vinduesrammen. Uden for er mounts knyttet til en stribe installeret oven på den ramme--linet op med den udvendige kant eller en stribe monteret på væg, snugged op til rammen. Hvis du vinduet er ikke pladsen, eller afstanden mellem lukkeren og vinduet eller dens hardware er ikke 2 inches for en indvendig montere, så beslutningen er gjort for dig. Du gør en udenfor mount.

•Measure vinduesåbning over midten og bunden for en indvendig mount. Måle tre steder lodret, måling fra bunden af vinduet op til hvor du ønsker øverst ende--typisk på toppen af rammen eller halvvejs op en casement vindue. Tage den største af begge sæt af målinger og bruge dem--du kan altid trim skodder ned, medmindre de er vinyl. Hvis de er vinyl, bruge den mindste måling.

•Juster målinger hvis du laver en udenfor mount. Hvis du montering strimler på væggen, tilføje til de højde og bredde målinger så skodderne vil også dække vinduesrammen på siderne-- og bunden, også, hvis der er ingen vindueskarm. Hvis mount er på vinduesrammen, skal du tilføje forskellen mellem hængende strip måling og rammens måling til bredden af skodderne og til bunden af vinduet, hvis der er ingen vindueskarm. (Montering strimler er tilføjet på to sider til café skodder.)

Tips & advarsler

  • Den bedste lineal til at bruge er et træ der glider. Næste bedste er et metal, men du vælge et område i midten, og ikke bruge begge ender. Brug aldrig en stof tape. Det er ikke præcis nok.
  • Måle alle vinduerne for at se om de er firkantede første, før du vælger en indvendig mount. Undertiden bliver en firkantet og de andre vil ikke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com