HVAC programmer i North Carolina

July 31

HVAC programmer i North Carolina

Studerende i HVAC programmer lære det grundlæggende arbejde med varme, aircondition og køleanlæg til bolig og let kommercielle aktiviteter. Kandidater med en to-årig grad kan foretage reparationer, hjælpe med opstart, installation og fejlfinding på HVAC-systemer. Studerende, der modtager HVAC certifikater typisk arbejde som hjælpere og assistenter. North Carolina har 37 community colleges, der tilbyder HVAC programmer, som er de mest omfattende programmer, der specifikt tilbyder HVAC grader og certifikater.

Centrale Piemonte Community College

Centrale Piemonte Community College er en af største community colleges i staten, beliggende i Charlotte, North Carolina. Studerende kan modtage certifikater i køle service, HVAC kontraherende, alle vejr systemer service og kommercielle systemdesign. En associeret grad findes i air conditioning, opvarmning og køling teknologi. Nogle kurser kan udfyldes online eller via video-baseret telecourses. Den centrale campus ligger bekvemt i centrum af Charlotte.

Centrale Piemonte Community College1201 Elizabeth AvenueCharlotte, NC 28202(704) 330-2722CPCC.edu/HVAC

Wilson Community College

Mens community colleges tilbyder en bred vifte af planlægning muligheder for erhvervsaktive voksne, er Wilson Community College særlig følsom over for behovene hos de ældre studerende. Wilson er en lille by, der er omkring en time fra statens hovedstad i Raleigh. Wilson er afsat til at hjælpe studerende få certificering for hurtig jobformidling. Kollegiet arbejder tæt sammen med det lokale erhvervsliv til at give en kvalificeret arbejdsstyrke. HVAC certifikat program tilbydes på Wilson Community College kan være afsluttet i 16 timer.

Wilson Community College902 sild AvenueWilson, NC 27893(252) 291-1195wilsoncc.edu

Asheville-Buncombe tekniske Community College

Asheville-Buncombe tekniske Community College, benævnt A-B Tech, er en stor campus i Blue Ridge Mountains. Air conditioning, opvarmning og nedkøling program på A-B Tech er en associeret grad læseplan, der forbereder eleverne til at arbejde i bolig- og kommercielle miljøer. Studerende vil mestre afkøling teori, kontrol, elektricitet og sikkerhed. Programmet dækker varmepumper, ovne, air-conditioning enheder, instrumenter og værktøjer. A-B Tech har tre certifikat programmer, samt, der spænder fra begynderniveau til mellemliggende og avancerede.

Asheville-Buncombe tekniske Community College340 Victoria RdAsheville, NC 28801(828) 254-1921ABTECH.edu


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com