Hvordan til at disponere over gamle ildslukkere

August 2

Hvordan til at disponere over gamle ildslukkere

I det mindste skal alle boliger en ildslukker i køkkenet og garage, samt en i nærheden af den udendørs grill. Fordi ildslukkere bedømt baseret på hvilken type brand de lægger ud, skal du sørge for en passende handy. Brandslukkers ratingsystem kan også påvirke dens bortskaffelsesmetode. Spørg din lokale myndigheder eller brandvæsenet for oplysninger om bortskaffelse love i dit område. Men generelt, har du tre muligheder ved bortskaffelse af en gammel ildslukker.

Brandslukker typer

Med fire grundlæggende typer af brandslukkere--tørt kemikalie, vand, carbondioxid og halon--virker hver ildslukker for specifikke brande baseret på dens klassificering etiket. Etiketten klassificering definerer de fire typer det er meningen at slukke. Klassificering etiketter omfatter "A" for træ, papir og almindelige brandfarlige, "B" for flydende brandfarlige, såsom fedtstoffer, benzin og olie, "C" til elektriske brande, "D" for brandfarlige metaller og "K" til kommerciel restauranter og madlavning brande. Nogle ildslukkere kan have flere etiket ratings.

Refill det

Uanset hvad ildslukker var oprindeligt fyldt med, kan alle ildslukkere, der er lavet helt i metal genopfyldes eller genoplades om nødvendigt. Under opladningen bliver ildslukker en gang over, at sikre, at det er i god stand og opfylder de aktuelle krav til brandslukker opførelse og drift. På tidspunktet for offentliggørelse er omkostningerne til at genopfylde en ildslukker omtrent $15, som er billigere end erstatning. Kontakt din lokale brandvæsen til brandslukker genopladning virksomheder.

Genbruge det

Ligene af de fleste ildslukkere består af stål, et genanvendeligt materiale. Hvis ildslukker er tom, klemme triggeren for at sikre, at enheden har ingen pres og fjerne plastik top og udløser. Tage dåsen til enhver genvindingsanlæg, der behandler stål. Hvis ildslukker er fuld eller delvis fuld, kan din lokale brand virksomhed sikkert decharge det for dig. Efter at fjerne toppen, skal du tage det til en genbrugsstation. Nogle brand virksomheder genbruge selv ildslukker for dig.

Kaste det

Check med din lokale affaldshåndtering facilitet til at kontrollere, at den accepterer udledes brandslukkere med husholdnings affald. Hvis enheden stadig viser pres på sin gauge, tage det udenfor og forsigtigt klemme på aftrækkeren. Lad det sidde i en dag eller to til grundigt udflåd før indpakningen det inde i en papirkurv taske til bortskaffelse med husholdnings affald. Vand og CO2-ildslukkere generelt udgør ingen miljømæssige trusler ved bortskaffelse. Nogle kommuner også give tørt kemikalie og halon ildslukker bortskaffelse med husstandens trash, men kun hvis de er helt tom. Andre kan overveje disse typer af brandslukkere farlige, uanset om de er fulde eller ej. Hvis det er tilfældet, skal du tage dem til en lokal farligt affald center til rådighed.

Et ord af advarsel

Vær især forsigtig, når håndtering og bortskaffelse af ældre brandslukkere. Ildslukkere lavet før 1960 er ofte værdsat af samlere, men kan være meget farligt. Disse ildslukkere kan indeholde tetrachlormethan. Tetrachlormethan fungerer meget godt som en ildslukker, men er et kendt carcinogen. Eksponering kan være dødelig, nok af kemikaliet er ved indånding eller optages gennem huden. Når opvarmet, producerer tetrachlormethan fosgen--mere almindeligt kendt som nervegas. Vær meget forsigtig, når du håndterer ældre ildslukkere og kontakte din lokale brandvæsen for vejledning om hvordan man kan transportere og disponere over dem sikkert.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com