Hvordan man opbygger en mexicansk springvand

August 4

Hvordan man opbygger en mexicansk springvand

Mexicanske vand springvand er traditionelt center stykker af haver eller gårdhaver ved hjælp af en sydvestlige motiv. Design bruger springvand som en fremtrædende knudepunkt, der tilføjer festlige farve til haver store og små. Springvand kan være uanset størrelse passer til den plads, herunder væggen eller bordplade sorter. Hvad der adskiller den mexicanske springvand er de dekorative elementer, der afspejler en kombination af Native American og koloniale spansk stilarter.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en mexicansk springvand

•Vælg dit design. Den traditionelle mexicanske springvand er en væg springvand med et enkelt design, der undertiden også kaldes en spansk Mission springvand. Den mexicanske springvand afspejler blandingen af kulturer af de indfødte amerikanere og spanske kolonister. Begynde med en basic, arbejder springvand bygget med keramik. Design skal være enkel med et stort bassin i bunden, en tud i den øverste del af væggen og et mindre bassin i mellem at fange vandet før det siver ind i bassinet nedenfor.

•Next tilføje farve. De traditionelle farver omfatter den spanske koloniale blå og hvid. Du kunne, i stedet vælger mere ørken fornemmelsen af rød og turkis. Du kan male springvandet med vandtæt maling eller vedlægge små farvede fliser med mørtel. Mexicanske haver er ofte klædt i lyse, levende farver i strippet mønstre. De farver, du bruger bør afspejle den pulserende fornemmelsen af en festival i Mexico.

•Decorate generøst. Udsmykningen af springvandet er nøglen til at indfange den mexicanske kultur og stil. Tilføj detaljer som Sole, Aztec design eller religiøse statuer og billeder. Jomfru Maria er en af de mest populære ikoner til at blive anvendt ved konstruktionen af en mexicansk vand springvand.

•Finish fra projektet ved at tilføje tropiske planter eller kaktus omkring springvandet. Tilføje andre mexicanske kunst omkring din springvand og haven for at give din bolig et mere autentisk mexicansk føler.

Tips & advarsler

  • Bruge faktiske billeder af Aztec kunst for at kopiere designs på din springvand.
  • Sørg for at tilslutte strømkablet til din fountain pumpe til en jordet stikkontakt. Faren kunne opstå, hvis det placeres i en svag outlet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com