Hvordan du installerer flise gårdhave på en Sand seng

August 4

Hvordan du installerer flise gårdhave på en Sand seng

Der er flere forskellige materiale valg, når det handler om at opbygge en ny gårdhave, herunder beton, mursten og fliser. Men flise kan tilbyde en stor fleksibilitet, især når det er bygget på en sand seng. Du kan indstille flise i mørtel, men processen kan være tidskrævende. Også, hvis du ombestemmer dig om terrassen eller indstillet en sten forkert, vil det være vanskeligt at vende dit arbejde. Flise på en sand seng er en mere lagt tilbage tilgang, og kan ske i en dag eller to afhængigt af størrelsen gårdhave.

Instruktioner

•Measure ud af dimensioner for gårdhave og sted træ indsatserne i hvert hjørne af hjemmesiden. Tilslut stakes sammen med sejlgarn eller streng. Alle udgravning vil finde sted inden for denne omkranset område.

•Excavate området og grave til den nødvendige dybde. Du skal området være dybt nok til at rumme ca 4 inches af grus og 2 inches af sand.

•Pour grus over hele udgravede webstedet. Brug derefter en magt sikret for at pakke grus. Power tamper vil bidrage til at skabe en flad overflade over området.

•Dæk grus med et landskab stof. Dette stof er brugt til at stoppe ukrudt fra dukker op under overfladen. Stoffet leveres i ruller, og bliver nødt til at blive rullet over overfladen. Opsætning af en række og derefter gå videre til den næste, gør sikker hen til overlapper strukturen omkring 6 inches. Det er ikke nødvendigt, men stoffet kan være Dingler med wiren pæle.

•Sæt en 2-tommer tyk stykke tømmer på toppen af landskab stof. Dette vil hjælpe når hælde sand. Når tømmer er bare dækket med sand, vil du vide, at du har 2 inches af sand i området. Fjerne den 2-tommer tyk stykke tømmer, og let våde ned i sandet med en haveslange. Brug derefter et andet stykke træ til afretningslag sand, og sørg for, at området er glatte og intakte.

•Gennemfør en prøveudsendelse for den flise placering. Placer fliser i de ønskede positioner på græsset ved siden af webstedet udgravede. Derefter efterligne denne placering på den sand seng.

•Sæt hver flise oven på sand seng og brug en gummihammer forsigtigt pund sten ud i sandet. Bruge en lineal for at sikre, at alle de tilstødende brikker niveau.

•Dæk hele terrassen med sand når alle fliser er på plads. Feje sandet på tværs af gårdhaven med en kost til at fylde i leddene mellem stenene. Spray mere vand over den arbejdsplads hen til sammentrængt sand. Derefter tilsættes mere tørt sand senere efter behov indtil stenene er sikkert på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com