Hvordan at slippe af med damp i badeværelset

January 17

Hvordan at slippe af med damp i badeværelset

Damp-fyldt badeværelse kan føre til overdreven fugt oprustning, hvilket i sidste ende vil tilskynde skimmelvækst og andre sundhedsrisici. Derfor er det vigtigt at korrekt ventilere dit badeværelse når du har taget et brusebad eller havde et varmt bad. Ved at give frisk luft omløb vil du tage noget af fugten væk, tørre på badeværelset ud hurtigt, og dermed undgå enhver farlig skimmelvækst eller andre problemer.

Instruktioner

At forebygge badeværelse damp

•Åbn et vindue. Den nemmeste måde at ventilere et badeværelse er at knække et vindue vid gab. Dette vil tillade luft at cirkulere let og vil piskeris damp væk. Dette er ikke altid muligt selv, fordi luften, der er for koldt kan gøre dit brusebad utilpas om vinteren.

•Åbn badeværelsesdøren. Det er altid rart at have dit privatliv i brusebadet, kan overdreven damp være aftaget af forlader badeværelsesdøren åben. I kombination med et vindue er dette en glimrende måde at ventilere en badeværelse.

•Drej på dit badeværelse ventilationssystem. Mange nye boliger har bygget-i fan-systemer, der vil tage sig af damp-fugt for dig. Bare flip ventilation fan tænde og du skal være god til at gå. Hvis du ikke har en fan, der er installeret i dit badeværelse, overveje at hyre en entreprenør til at installere en.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com