Sådan finder du en elmåler

August 6

Sådan finder du en elmåler

Alle boliger, som får elektrisk strøm fra byen har en elmåler, der er installeret i den vigtigste magt linje kører til hjemmet. Ældre meter kan have glas dækker således at måleren tal ses tydeligt og let kan aflæses af måleren læseren (de fleste målere er cirkulær i form). Nyere meter kan dog have digitale udlæsninger. Måleren fortæller blot den elektriske selskab hvor meget strøm hjemmet har brugt i en given tid (normalt læser hver måned) så at husstanden kan faktureres korrekt for brug.

Instruktioner

•Look for home's vigtigste fuse/breaker box, som over elmåler vil blive forbundet til den vigtigste magt linje i umiddelbar nærhed til sikringsboksen. Måleren skal installeres først i kraft kø og derefter sikringsskabet, med alle individuelle elektriske kabler så kører fra boksen til at tjene enkelt kredsløb (lys, beholdere, komfur, AC enhed, osv.) i huset.

•Ansigt ind i kælderen/oprustning området i det lavere niveau af hjemmet hvis sikrings boks/måler ikke kan findes, og følg de elektriske kabler løber ned fra de forskellige steder på de øverste niveauer. Kablerne vil til sidst konvergerer sammen og køre ind i ryg eller side af home's vigtigste sikringsboksen (denne boks kan være inde i området kælder/oprustning, eller kablerne kan køre gennem en væg til sikringsboksen på en ydermur af ejendommen). Når sikringsboksen er placeret, følger den største strøm kører ud af sikringsboksen og det vil forbinde til den elektriske meter.

•Look for power kabel kører fra gaden, hvis måleren stadig ikke kan findes. Hvis kablet ikke er blevet installeret under jorden, vil det køre fra gaden kablerne fastgjort til toppen af en serie af elektriske poler kører langs den ene side af gaden. Følg kabel med dine øjne, indtil det tillægger den ene hjørne eller side af dit hjem (dette punkt bliver høj nok, så det ikke kan være let nås i hånden). Kablet vil derefter køre og til sidst oprette forbindelse til måleren, før det fortsætter på den vigtigste sikringsskabet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com