Sådan får du en mand og hans respekt

August 7

Kærlighed og respekt er ikke materielle genstande at skaffe; Derfor er de måles anderledes mellem forskellige individer. Dette gør at finde en mand og tjene hans respekt en tilsyneladende vanskeligt bestræbelse for nogle enlige kvinder og mænd. Hvis du ønsker at lære hvordan du får en mand i dit liv, der respekterer dig, der er et par ting du kan gøre, men det bør aldrig involverer afregning for hvad du ville overveje næstbedste.

Instruktioner

•Kontrollér selv tilgængelige, uden at være alt for indlysende. Desperation er noget, som folk kan fornemme, selv hvis du holder tilbage. Gøre dig selv mærkbar på begivenheder hvor mænd måske ønsker at henvende sig til dig, men ikke overdrive det ved at vise på samme klub eller bar hver eneste nat, eller endda hver weekend. Dette kunne give det forkerte indtryk at nogle mænd.

•Afspil lidt svært at få. Igen, dette er noget, der ikke bør være overdrevet, fordi mænd er væsner, der undertiden blive træt af dette spil. Stadig, nogle nyde spændingen ved jagten. Hvis du er lidt svært at få, respektere nogle mænd det som et tegn på, at du ikke vil "danse" med bare nogen.

•Kontrollér øjenkontakt med mænd, der har pikeret din interesse. Tro det eller ej, sender lidt subtile øjenkontakt fra på tværs af et rum eller tabel et signal til den mand, du er interesseret. Derfra, spiller det cool og se hans signaler.

• Lad en mand beder dig ud, så det føles som det er hans idé. Nærmer sig en mand viser at du har tillid til, men det kan også komme ud som romantisk aggressive, hvilket kan være en turnoff for nogle. Undertiden gammeldags ridderlighed ventetid for en mand at komme til dig, er mere end værd.

•Dato henkastet med manden du har sat dit hjerte på, men finde en balance mellem at være åben og nervøs. For eksempel, gør forsøger at bruge for meget tid med en ny kæreste det svært for dem at respektere dig, som de ser dig som en kvæle element. Du kan også komme på tværs som ufølsom, hvis du bruger for lidt tid med din nye romance.

•Kontrollér dine intentioner klare med den mand, du har valgt efter den tredje dato; på den måde du ikke kommer på tværs som alt for ivrige efter at være i et forhold. En mand vil også respekterer, at du ved hvad du vil, efter at have taget tid til at bare nyde sjov du har først.

Tips & advarsler

  • At være promiskuøs mens forfølger et forhold kan medføre en mand til at miste respekten for dig.
  • Ikke være anmassende samtidig forsøger at tjene nogens respekt. At være desperate frastøder mange mænd.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com