Smukke stauder, der vil spare dig vand

August 8

Smukke stauder, der vil spare dig vand

Nærmer din søgning efter water-wise flerårige planter ved først at kigge på den temmelig oprindelige vegetation i din region. Native planter fandtes der i tusinder af år. Når en planteart overlever så længe, du kan påtage sig det er simpelt at vokse. Hvis du ikke kan finde de indfødte planter, du ønsker, masser af planter er stadig kan tilpasses til din region. Du kan finde dem i havecentre og plante planteskoler.

Rød solhat

Rød solhat (Echinacea purpurea), en hjemmehørende i det østlige USA, kvalificerer som smuk og tørke-tolerante, og det trives i fattige jorder. Den blomstrer fra tidlig sommer til slutningen af efteråret og tiltrækker sommerfugle og fugle. Rød solhat vokser 3 til 6 fod høj og 1 til 3 fod bred. Selv om det går den almindelige betegnelse for rød solhat, er dens blomstre mere på den lyserøde side af spektret. Rød solhat trives i amerikanske landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 5-9.

California Poppy

California poppy (Eschscholzia californica), en yderst tørke-tolerante plante, viser lyse orange kop-formede blomster og blågrønne blade. Blomsterne blomstre fra April til August og lukker ved solnedgang hver nat og på overskyede dage. Denne hjemmehørende i Californien og det sydvestlige USA vises særligt attraktivt i rock haver, grænser, enge og wildflower blander. Den trives som en staude i USDA zoner 8-10.

Hårdføre Geranium

Hårdføre geranium (Geranium Rozanne) viser blå-violette blomster og vokser 1 til 2 fod høj og bred. Det gør godt i de fleste veldrænet jord og trives i fuld sol eller halvskygge. Geranium Rozanne vises er ideel til grænser, containere og rock eller sommerhus haver. Dens spredning vane gør det også et godt valg for et bunddække. Geranium Rozanne foretrækker medium fugt, men det gør godt i tørke. Den trives i USDA zoner 5-8.

Lavendel

Lavendel (Lavendula), en hårdfør evergreen plante, danner en runde busk, der når 12 til 30 inches høj. Når anlægget er etableret, kræver det lidt vand. Lavendel viser grå-grønne blade med pigge af bleg blå, lilla, Rosa eller hvide blomster. Det er et godt udvalg for sommerhus haver, store Potter eller som et supplement til andre buske eller grænser. Lavendel gør en attraktiv supplement til tørrede ordninger. Det er også bruges som ingrediens i stearinlys, potpourri og kosmetik. Lavendel trives i USDA zoner 5-7.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com