Problemer med japansk ahorn træer blade dør

August 9

Problemer med japansk ahorn træer blade dør

Japansk ahorn træ er en lille løvfældende arter værdsat for sin lille størrelse og forskellige farver, der findes i ornamentale sorter. Japanske maples er generelt modstandsdygtige træerne, men deres brogede blade kan dø ud på grund af stress forårsaget af miljøfaktorer eller skadedyr. Korrekt at identificere kilden til problemet er det første skridt til at genoprette sundheden for dit træ.

Anthracnose

Anthracnose er en svampesygdom, der kan forårsage store skader på japanske maples, hvis venstre ubehandlet. Anthracnose er mest almindelige om foråret efter usædvanligt våde, kolde vintre. Det ser ud som små brune læsioner på overfladen af blade, der, hvis venstre ubehandlet, vil samle og dræbe store dele af bladet. Unge blade kan visne og sværte helt. En sæson af anthracnose er kun skadelige for vækst denne sæson, men gentagne udbrud kan svække træet og gøre det mere modtagelige for andre skadedyr og sygdomme. Når Anthracnose er identificeret, fjerne og brænde alle inficerede blade til at forhindre svampene fra spredning.

Scorch

Japanske maples er skygge træer, der foretrækker delvist skyggefulde steder. De er særligt sårbare over for blad scorch i områder, hvor planten er udsat for direkte sollys i udsatte steder hvor de modtager direkte vind. Leaf scorch vises som en misfarvet området omkring kanten af bladene og opstår, når vandet er tabt fra bladene hurtigere, end det er udskiftet. Leaf scorch optræder ofte i perioder tørt og varmt vejr. Når bladet scorch er opstået, er der intet du kan gøre for at genoprette skaderne til bladene, men du kan forhindre yderligere skader. Grundig og hyppig vanding under tørre forhold er den bedste måde at forhindre blad scorch i fortsat at beskadige blade af japanske maples. Nøje overvåge træ for skadedyr samt, da de kan reducere vitalitet af dit træ, øger sandsynligheden for skader fra blad scorch.

Skadedyr

Bladlus er en fælles skadedyr til japanske maples. Selvom bladlus ikke er en direkte trussel mod en sund japansk ahorn, forårsage de skader blade med deres skarpe munden når fodring. Bladlus producere honningdug, der fremmer væksten af sort, snavsede svampe på overfladen af bladene og kan tiltrække andre skadedyr til træet. Bladlus reproducere i stort tal, og disse store mængder kan forårsage alvorlige skader på et træ. Forskellige pesticider---økologiske såvel som uorganiske---er specielt designet til at styre bladlus populationer. For at undgå bladlus fra at finde din japansk ahorn, holde ukrudt i området trimmet væk.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er forårsaget af en svamp i jorden omkring japanske maples. Svampen træder karvæv af træer gennem et sår. Én gang inde, svampen producerer toksiner, at dræbe store dele af plantevæv. Svampen breder sig inde i træet ved at sende sporer i vandet fører væv af træet. Inficeret japanske maples forsøg på at bekæmpe off svampen ved at lukke ned og isolere vand ledende væv, der forårsager blade bliver gule, visner og dør. Inficerede planter vil normalt udviser striber mønstre af død bark på stammen af træet, når svampen har spredt sig igennem træet. Du kan gøre meget lidt for at slippe en ahorn af verticillium visnesyge, men variabler som styrken af svampen, styrken af træ, næringsstoffer til rådighed og andre miljøforhold kan tillade træet for at afværge svampen naturligt. At sikre, at de inficerede træ ikke lider af andre belastninger, som skadedyr eller tørke, kan hjælpe træet overleve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com