Hvordan beregner de firkantede optagelser af min græsplæne?

August 10

Hvordan beregner de firkantede optagelser af min græsplæne?

De firkantede optagelser af din plæne fortæller dig hvor meget du nødt til at arbejde med området. Når du planlægger din værftet layout, er dette vigtige oplysninger, så du ikke har planer for mere plads end du faktisk har. Når du har plantet din græsplæne, fortæller at kende de firkantede optagelser dig, hvor meget vand og gødning du skal bruge. For at beregne de firkantede optagelser af din værftet, behøver du at vide form af din værftet og dens dimensioner.

Instruktioner

•Measure dimensioner af din værftet. Hvis din værftet er rektangulære, måle længden og bredden. Hvis din værftet er cirkulær, måle afstanden over gården gennem center, også kendt som diameter.

•Convert din måling fødder hvis du ikke har målt i fod. Du kan konvertere yards til fødder ved at multiplicere med 3 eller konvertere inches til fødder ved at dividere med 12. For eksempel, hvis din værftet var 5 yards lang, vil du multiplicere 5 af 3 for at finde det er 15 fod lang.

•Compute de firkantede optagelser af din værftet ved hjælp af passende mængde formel for figuren af din værftet. For rektangulære værfter, ganges længde gange bredde. For eksempel, hvis din værftet er 10 fod med 15 fod, vil du multiplicere 10 af 15 for at få 150 kvadratfod. For cirkulære yards, opdele diameteren af to, square resultatet og multiplicerer med 3,14. For eksempel, hvis din værftet havde en diameter på 10 fødder, ville du opdele 10 af 2 for at få 5, torvet 5 for at få 25 og multiplicerer med 3,14 at få 78,5 kvadratfod.

Tips & advarsler

  • Hvis din værftet ikke er en perfekt rektangel, kan du nødt til at opdele det i portioner, beregne den firkantede optagelser af hver og tilføje disse sammen. For eksempel, du kan have et Familieværelse eller anden del af dit hjem, der rager ud i gården, giver dig en L-formet græsplæne (Forestil dig L er ret tyk). I så fald ville du opdele L i to rektangler, bestemme den firkantede optagelser af hver og tilføje dem sammen for at få din værftet samlede areal.
  • Tilsvarende, hvis din værftet har en del i den græs, der ikke er en del af din græsplæne, blot beregne området i del, og trække det fra samlet. For eksempel, hvis du har en rektangulær værftet måler 100 kvadratfod undtagen en firkant i midten til dit træ, der dækker 20 kvadratfod, vil du trække 20 fra 100 til at finde din græsplæne dækker 80 kvadratfod.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com