Hjemmelavet plante væger

August 11

En af de største bekymringer mennesker har, når de er ved at hovedet ud for en ferie eller forlænget weekend er, "Der vil lede efter planterne?" Selvfølgelig, ansætte en person til at komme, gøre det kan arbejde, men der er en anden metode, der også virker - og ikke kun når du er væk fra hjemmet. Fugtspredende er en teknik til at bruge, der giver mulighed for planter til selvstændige vand. Dette forhindrer dem i at tørre ud, i det mindste for en kort periode. Du kan gøre en simpel fugtspredende system for alle dine potteplanter ved hjælp af streng eller garn og en beholder med vand.

Forsyninger

Tæl antallet af planter som du vil give fugtspredende. Derefter hovedet ud til et håndværk butik eller et sted der sælger streng, garn eller tyndt reb. Omkredsen af strengen skal du vil variere afhængigt af størrelsen på anlægget og beholderen. Bruge mere slank tråde for mindre planter, og bredere væge materiale til større virksomheder. Du skal også bruge en beholder med låg – smør eller margarine containere arbejde godt, som gør dem for mange mejeriprodukter.

Placere væger

Du har to muligheder for at placere væger. Et er at tilføje det til planten jordbunden når faktisk pottemuld planter. Dette er den enkleste metode, som du blot køre en streng ned ned gennem jorden fra toppen, ud af en nederste drænhul, og lad den udvide det passende antal inches i bunden. Anden metoden er at stikke vægen op fra bunden af anlægget. For at få vægen dybt nok ind i planten, bruger nogle mennesker lang håndarbejde nåle for at strengen det gennem jorden.

Selv vanding Check

Stikke eller skæres et lille hul i låget af hver container, du vil bruge. Kør den nederste del af vægen gennem låget. Fyld beholderen med vand og sæt det øverste låg. Hvis du har brug at fjerne enhver slæk i vægen, bare slæbebåd det forsigtigt gennem låget--er det OK hvis ekstra væge forbliver i objektbeholderen vanding. Bare være omhyggelig med ikke at trække vægen ud af anlægget. Tillad vægen til at arbejde for et par timer endnu natten, derefter kontrollere jorden for at se om den er fugtig. Dine planter bør være fint med dette system, og jorden forbliver fugtig.

Andre noter

Når forberedelserne til en tur, og når du er sikker på dine planter er faktisk selv vanding, alt du behøver at gøre er fylde vandbeholdere til fuld kapacitet før afgang. Nu, hvis du planlægger at være væk i en måned, skal du sandsynligvis meget store beholdere, eller for at spørge nogen til at genopfylde containere mens du er væk. Også, selvom du stadig hjem, det er nemt at glemme alt om planter, hvis du ikke er rutinemæssigt vanding dem, så bestemme et system, der virker for dig, så dine planter forblive blomstrende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com