Hvordan man kan styrke støttemure

August 12

Hvordan man kan styrke støttemure

Støttemure er af natur designet til at holde tilbage skråninger af jorden. En forkert manipuleret støttemur kan mislykkes af flere årsager såsom dårlig dræning eller design mangler. En mislykket støttemur er en skamplet for byen og kan udgøre en fare. Korrekt styrke en væg undgår fiasko, udgifterne til genopbygningen væggen eller efterfølgende skader, hvis væggen er tilfældigvis mislykkes på grund af forkert forstærkning teknikker.

Instruktioner

•Indstil slags mur installeres. Der findes flere typer af støttemur rådighed, herunder træ, plain beton, sikringsanlæg blok, tørre mursten og stablet sten. Hældningen skal beholdes, højden af væggen og jord i området er alle faktorer skal tages i betragtning. En svær opbevaring som en høj skråning eller jord med dårlig dræning brug for et mere sikkert manipuleret type væg med ordentlig dræning. En mindre hældning med et mere æstetisk brug kan udnytte en enklere metode som stablede blok eller sten uden megen bekymring.

•Forbered dræning, og en fod, hvis det kræves. Betonvægge kræver en fod, og alle vægge bør have en dræning grøft med en perforeret dræning rør dækket af grus til at fjerne grundvand fra vask væggen. En skyttegrav er gravet og landskab stof lagt i renden til at holde sediment fra stiger og fylde dræning rør. Grus er lagt i en 4-tommer-dyb lag, således at det er under linjen frost. 4-tommer perforeret afløbsrør er lagt i bunden af væggen og dækket med grus.

•Build en konkret støttemur på en fod, forstærket med armeringsjern. Fod skal bygges over en grus dræning seng. Placere armeringsjern i footings og derefter stak den konkrete slagge blok ovenfor, fylde brud med beton når det er fuldført. Alle vægge skal være placeret så de læne sig 1 tomme ind i bakken for hver 12 inches i højden.

•Stack sikringsanlæg blokken vægge til en støttemur i mindre end 4 fod i højde efter fabrikantens forskrifter. Denne type af væg har blokke, interlock, hvoraf nogle har opfyldning fælder, som er fyldt med jord til at hjælpe med at styrke dem. Forstærkning til disse typer af vægge er designet af blokke og tiebacks, hvis anbefalet, foretaget interlock og naturligvis lean ind i bakken, tiers er tilbagefyldt på hvert niveau så jorden komprimeres ordentligt bag væggen. Tiebacks er stykker metal bar eller -strop, låse mellem blokkene og udvide tilbage i bakken og er begravet i jorden, bidrage til at sikre muren.

•Construct trævægge med en manipuleret plan. Denne type af væg er mere tilbøjelige til at mislykkes og skal være omhyggeligt konstrueret ved hjælp af deadman ankre, der er bundet til tømmer og udvide ind i en bjergside i en afstand på omkring 6 fod. Deadmans ankre er bygget ved at binde en vandret tømmer i bakken med en cross stykke naglet til sin ende parallelt med væggen. Opfyldning på hvert niveau til at komprimere jorden ordentligt bag væggen. Bygget over dræning som alle andre typer af vægge, beskæftiger træ wall 12-tommer pigge drevet i forborede huller i tømmer. Tømmer skal omhyggeligt skæres og firkant for at sikre korrekt pasform til at undgå for tidlig svigt af denne type væg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com