De bedste stedsegrønne træer til Florida

August 12

I Florida har flere amter ordinancer på de bøger, der kræver en vis procentdel af landskabsarkitektoniske arter at være indfødte, noter University of Florida Institut for fødevarer og landbrugsvidenskab. Dette gør indfødte evergreens et godt valg for din landskabspleje projekter i Florida. En række af stedsegrønne planter, der kan håndtere forskellige landskabspleje opgaver forekommer naturligt inden for statens grænser.

Dahoon Holly

Bruge dahoon kristtorn (Ilex cassine) til våde indstillinger på din ejendom. Denne stedsegrønne Florida arter har glatte, blanke, grønne blade og vokser så højt som 40 fod. Dahoon holly fungerer godt som en skærm når plantet i træk, og de kvindelige prøver producerer røde bær, der vilde spise. Dahoon holly lille statur gør det muligt at plante det i nærheden af terrasser og dæk. Denne evergreen rækkevidden strækker sig langt ind i det sydlige Florida, ifølge den "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region."

Sydlige Magnolia

Bladene på en sydlige magnolia (Magnolia grandiflora) nå længder op til 10 inches. De stedsegrønne blade er læderagtige og mørkegrøn. Sydlige magnolia blomstrer om foråret og nogle gange i sommeren i Florida, udklækker hvid, store, aromatiske blomster. Sydlige magnolia vokser til 80 fod, tolerere fuld sol eller nogle skygge som det udvikler. Sydlige magnolia er en premiere modellen træ, skygge træ og græsplæne træ for store landskaber. Blandt dens funktioner er klynger af røde bær, der skyldes de blomster, der tjener til at tiltrække vilde dyr.

Sparkleberry

Sparkleberrys dekorative frugter og blade bo på træ gennem vinteren i den sydlige del af sit sortiment, som omfatter Florida. Sparkleberry (Vaccinium arboretum) vokser til højder af 25 fødder, men ofte er i området 15-fods. Sparkleberry blade er mørke nuancer af grønt, men i efteråret viser det nuancer af rødt. Frugten er uspiselig, men de sorte bær forbliver på grenene, at bringe nogle farve til din landskab om vinteren. Sparkleberry er en slægtning til blåbær. Det har, afskallende bark, der har flere farver, herunder grå og brun.

Carolina Cherry Laurel

Beskæring Carolina cherry laurel (Prunus caroliniana) i en hæk eller skærmen er en mulighed med denne Florida stedsegrønne; en anden er at gøre det muligt at vokse i sin naturlige oval form. Denne evergreen vokser til 40 fod, hvilket gør det til en art til brug i små landskaber. Carolina cherry laurel stedsegrønne blade lugter kirsebær når du knuse dem, men må ikke indtages dem, da de er giftige. Carolina cherry laurel står op til salt spray fra havet, tillader dets anvendelse som en prydplante tæt ved kysten i Florida.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com