Hvordan at fortælle forskellen mellem mandlige & kvindelige knopper på Squash

August 13

Hvordan at fortælle forskellen mellem mandlige & kvindelige knopper på Squash

Squash har både mandlige og kvindelige bud eller blomst på den samme plante. Den kvindelige blomsten producerer frugt når bestøvet; den mandlige blomst giver pollen til dette formål. Normalt udføres bestøvning af insekter, især bier, hvis befolkning faldende. Især i byområder, for at sikre din squash anlægget producerer grøntsager, bestøve dem i hånden. For at gøre dette, skal du først identificere som de kvindelige blomster og som er den mandlige blomster.

Instruktioner

Inspicere blomster på din squash plante.

•Der er to måder at identificere den mandlige og kvindelige blomst. For det første kig på blomster eller knopper på lange lige stilke. Når de er åbne, bør du se en støvdrager inde, dækket med pollen. Den lange stilk og enkelt, pollen-dækket støvdrager identificerer disse som den mandlige blomster.

•Next, kig på blomster eller knopper tættere på anlægget, som bør være af kortere stængler og har en bule eller squash formet pære i bunden af dem. Disse er de kvindelige knopper og når åbner dem, vil du se en multi dobbeltskaft stigmatisering inde.

•For at bestøve, dækker den kvindelige stigmatisering med pollen fra den mandlige blomst. Du kan gøre dette ved hjælp af en bøde-strittede pensel eller bomuld bud at indsamle pollen og overføre det. Eller du blot kan vælge mandlige blomsten og, folde kronblade tilbage, gnid pollen direkte fra støvdrager på den kvindelige stigmatisering.

Tips & advarsler

  • En mandlige blomst har normalt nok pollen til at bestøve mellem tre og fem kvindelige blomster.
  • Bruge insekticider, kun hvis det er absolut nødvendigt. Hvis du skal bruge dem i den sene eftermiddag--er dette tidspunktet på dagen, når de vil være mindst skadelige for bier, som er ansvarlige for væsentlige bestøvning på verdensplan, og hvis tal svindende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com