Hvordan at reparere en utæt hane afspærringsventil

August 13

Når en afspærring til et varmt eller koldt vand linje for en vandhane er utæt, er det bydende nødvendigt, at det erstattes. En utæt afspærring kan ikke kun spilde vand men kan i sidste ende blive meget værre og forårsage en mindre oversvømmelse. Der er to forskellige typer af shutoffs: vinkel eller lige. Og en afspærring kan monteres på to måder: loddet eller komprimering. At vide, hvilken situation eksisterer kan foretage udskiftning af en afspærring, meget lettere og mere effektiv.

Instruktioner

•Indstil typen afspærring og hvordan det er monteret. Hvis vandforsyning rør kommer lige op gennem gulvet og ind af slukning, er en straight afspærring nødvendig. Hvis vandforsyning rør kommer op ad væggen bag vasken og bøjer opad i en vinkel på 90 grader, er en vinkel afspærring nødvendig. Hvis spærreventil er knyttet til rør med en møtrik, der holder af slukning på plads, kaldes det en kompression montering. Hvis der er en ring af lodde hvor spærreventil møder røret, det er en loddes afspærring og bliver nødt til at blive skåret med en nedstryger.

•Shut off den vigtigste vandforsyning kommer ind i huset. De vigtigste vand spærreventil bør være tæt på vandmåleren. For at dræne vand line af alle former for vand, åbne en vandhane på det laveste niveau i huset, der har en hane samt vandhanen, der modtager den nye afspærring.

•Løsn forsyningslinje fra afspærring. Levering linje er de slange, der forbinder spærreventil til bunden af vandhanen. Hvis fødeledningen er ældre, det kan være en god idé at udskifte det på dette punkt. Fjern af slukning. Hvis spærreventil er loddet, skal det skæres med en nedstryger. Ellers tag fat vandrør med kanal-låse, og brug den skruenøgle til at skrue møtrikken, der holder af slukning på plads.

•Installer en møtrik og furrule hvis de gamle afspærring var loddet og blev afskåret. En furrule er en lille ring, der ligner en vielsesring, og det kommer med en afspærringsanordning. Placere møtrik på vandledningen først med tråde i slutningen af røret og furrule bag det mod slutningen af røret. Skub afspærringsanordning på enden af røret efter indpakning teflon tape rundt om røret, og spænd møtrikken og furrule på afspærring. Sørg for at holde røret med kanal låse mens du strammer møtrikken med en skruenøgle. Vedhæfte vandforsyning linje til toppen af afspærring og stramme. Vær omhyggelig med ikke at over stramme men bare LUN forbindelserne. Tænd for vandet igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com