Flerårige planter for grænser

August 14

Flerårige planter for grænser

Flerårige planter er planter, der lever i mere end tre år. Flerårig grænsen planter skære ned på mængden af tid og penge, du bruger omfang grænsen planter hvert år. Plante flerårig grænsen planter i grupper med lignende lys, vand og foder krav at holde dem sunde. Pasning af en plante tunge vanding behov vil skade en nærliggende fabrik, der kræver tør jordbundsforhold. En bred vifte af flerårige grænsen planter er tilgængelige til at vælge fra, når du designer din landskabsarkitektoniske grænser.

Afrikansk lilje

Afrikanske liljer er flerårig grænsen planter, der kan vokse til en højde af 3 fødder. De producerer langlivet, trompet formede, mørk blå blomster i slutningen af foråret. Disse stedsegrønne grænsen planter tolerere forsømmelse og dårlige jordbundsforhold. Plante denne blomstrende flerårig plante i et solrigt sted. Afrikanske liljer kan tåle let skygge i løbet af eftermiddag timer. Mens etablerede planter er tørke tolerant, de ikke blomstre godt, når de modtager utilstrækkelig vand i løbet af foråret og sommeren. Beskytte rødderne i de kolde vintermåneder med en 4-tommer lag af muld. Disse flerårige planter tåle overfyldte betingelser.

Blå falsk Indigo

Blå falsk indigo vokser til en højde af 4 fødder med en lignende bredde. Disse tørke tolerant flerårige planter ind i en hvilende fase i vintermånederne, selv i varme klimaer. De producerer lang, blå blomst spidser. Mens det tager flere år for denne flerårige blomstrende plante at etablere, lever de i mange år når de bliver etableret. Vokse denne flerårige grænse plante i et solrigt sted med sandet jord.

Engelsk lavendel

Engelsk lavendel er en af tørke og hjorte resistente grænsen planter. Denne flerårige blomstrende plante vokser til en højde på 2 fødder med en lignende spredning. De producerer aromatiske lilla blomster i sommermånederne. Plante anlæggene grænse på et solrigt sted. De foretrækker sandjord på den tørre side.

Rosmarin

Rosemary planter er flerårig grænsen planter, som reagerer godt på udformningen. De kan vokse til en højde af 5 fødder. De producerer små blå blomster. Aromatiske stedsegrønne stauder planterne udføre bedst i veldrænet, sandede jorder. De tåler dårlig jordbundsforhold. Plante denne grænse plante i et område, der modtager mindst 6 timer i direkte sollys om dagen. Brug rosmarin i breve, madlavning, hjemmelavet badeprodukter og potpourri.

Yarrow

Yarrows er lav vedligeholdelse flerårig grænsen planter. De vokser til en højde af 5 fødder. De producerer guld, pink, røde, hvide og gule blomster. De er modtagelige for sygdommen i områder med høj luftfugtighed. Når der oprettet, overvåge disse flerårige grænsen planter til fortrængning. Opdele overfyldt planter på rodklumpen og genplante dem på et solrigt sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com